Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
wszystko co ma grudni zwraca :] a z tym zarciem cholery dostane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja wczoraj przewijałam 8 dniowe dzieciątko
wszystko co ma grudni zwraca :] a z tym zarciem cholery dostane
ps. jak ty juz cholery dostajesz to nie wiem co bedzie pozniej... heheh ja np. mały zacznie chodzic przy meblach, co chwile się przewracać i uderzać..a ty bedziesz sie denerwować że nic na to nie poradzisz... albo jak zacznie ci uciekac, wszystko wymuszac krzykiem... na wszystko jedzenie mowic nie... i wiele innych sytuacji przed toba. takie malutkie dzieciaczki sa kochane bo niemal bezproblemowe... jak Fil byl w takim wieku to my glupoty gadalismy zeby juz zaczał chodzić, pozniej tego zalowalismy hehhe bo mały był wszędzie nawet w pralce to było przezycie
czytam ale nie mam czasu sie odezwać ;/ ehh tak mnie w***** pediatra dzieciaków ze szkoda gadac... Emilce mam wykręcać nóżki bo stopki ida do środka, diata dla mnie bo mała ma uczulenia jak jej mówie ze ketchup jadłam to mi mowi ze mleczne odstawić ;/ Filip ma skierowanie na badania bo za chudy, ale jak babiszonowi tłumaczyłam juz dawno ze na wadze nie przybiera itd to bylo wszystko ok ;/ teraz sie obudziła ;/ no i Filip ma nie stulejkę a sklejkę i czeka go zabieg czytałam cos w przelocie ze Gosia robiła to D więc sie odezwę... szlak mnie chyba trafi...
Tygrynka to udanej imprezy życzę