reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Brzoskwinka to może się pojawić skaza białkowa jak dziecko skończyło rok??nie wiedziałam... moja miała skazę jak miała 3 mc i od tego momentu jesteśmy na bebilonie pepti. Myślałam że właśnie taka alergia zanika z dalszym rozwojem dziecka..:confused:
Co to babki która mówiła że pani dr jest kiepska co miała na myśli?? ja się nie sugeruję już zdaniem babek które uważają jakiegoś specjalistę za złegobo czasami ich powody są mega błache i tyle.. więc nie mętlikuj sie i może faktycznie zastosuj rady pani dr to tylko 10 dni.
Co do danio to też słyszałam ale ja mojej małej daję te mautkie jeden dziennie i jest ok, nie ma śladu po wysypce:tak:;-)
Aaaa przypomniałam sobie że ja też miałam krem z wit. A :tak:

Kozaczino no no ale wymagania:-D myślę że istniejej taki wózek ale szczerze to nie poradzę co do nazwy:-p moje wymagania kończyły się na 3w1 + pompowane koła:-p

A dziś coś kiepsko sięczułam mam nadzieję że jakies przeziębienie mie nie łapie..:crazy:

reklama
cześć dziewczyny!
tak się zbieram, żeby tutaj napisać i się zebrać nie mogę bo nie wiem jak z czasem dam radę udzielać się... póki co odzywałam się na innych wątkach i myślę, że fajnie będzie jednak pogadać z wami.
póki co mamą jeszcze nie jestem, ale zostanę nią w grudniu i już się nie mogę tej chwili doczekać. to będzie moje pierwsze maleństwo i jestem pełna obaw. tak więc jak zacznę was czasami męczyć głupimi pytaniami to wybaczcie :)

ja w sumie moglabym jutro sie z Wami spotkac, bo jednak nie wyjezdzam :)
tzn. wyjezdzam, ale w czwartek.. takze porpozycja np. tego wyjscia do zoo, czy do gauganka..
to ja jestem jak najbardziej za.. musze sie oderwac od szarej mojej rzeczywistosci i sie jakos udzielic towarzysko hehe :)

Gosiu witamy na pokładzie :)

reklama
ja mam cały dzień wolny, więc się dostosuje :)

na-tuska jakiś plac zabaw, czy coś? :D

Tygrynka dobra kawusia nie jest zla, ale ja np. kawy nie lubie, wiec pozostaje mi jakas latte lub herbata hehe :)

Do góry