reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Katka, ale Haneczka ma śliczne miszelinki na raczkach i nóziach :-)

Biedronka Kinia się uroczo szczerzy :-D

Słowiczku, ale masz duże dzieci i jakie do siebie podobne :-)

3 dzień mgieł... cóż... nie chce mi się wychodzić, bo pogoda łóżkowo-barowa, ale mój pies wie, że koło 12:00 jest spacer więc od 11:00 kręci się koło mnie i mi przypomina o tym ;-)

reklama
dziewczyny, ależ pięknie na dworze :tak: po 3 dniach paskudnych mgieł nareszcie słońce i trochę optymizmu :-) aż się chce na spacer iść :tak:

Noooo, Leyna masz rację pogoda piękna i nie tylko w Poznaniu.
Pozdrowienia z Żar!!!! Tutaj też dzisiaj pięknie.
Aż się żyć chce...

Katko sobota znowu odpada...:-( Musiałam wyjechać, ale o tym Ci opowiem jak się spotkamy/usłyszymy na skypie/pogadu gadu...
Mama maoja ma ciężki okres i potrzebna jestem jej tu.

Dzięki dziewczyny za słowa o moich dzieciaczkach. Miło czasem coś dobrego o nich usłyszeć. Bo na co dzień to takie małe powtorki ( tak Gaba mówi na potwory)...:-D :-D :-D

Dobra, uciekam.
Życzę miłego dnia!!!!!!

Witajcie dziewczyny :-)

Nie jestem co prawda na bierząco, ale od czasu do czasu tu zaglądam :-)
Śliczne macie dzieciaczki :-) Super fotki powklejałyście - a czas rzeczywiście leci okropnie szybko :oo:
Dopiero co Paulina była w brzuchu, a już zaraz rok skończy - gdzie tam, dopiero co Wiktor był w brzuszku :baffled:
Strasznie gna ten czas :-)

No nic, kończę te wspominki :-) i już nie smęcę ;-)
Chciałam się pochwalić tylko, jeżeli w ogóle jeszcze mnie pamiętacie, że w środę 2 tygodnie temu zostałam panią mgr :tak:
Z nowości jeszcze co u nas - to wpadliśmy w sobotę przed moją obroną pod tramwaj na hetmańskiej i samochód mamy do wymiany :baffled:
Nam całe szczęście nic a nic się nie stało - poza wieeelkim szokiem Wiktorka wszystko jest OK.

Buziaczki dla wszystkich maluchów i do następnego :-)

A tu co znowu za cisza???

W końcu wanda_23 się odezwała:-) Proszę częściej!!!!

A ja już w domku. I tu mi dobrze. Choć u mamy też było dobrze.;-) :-)

A co u Was???????????????????????????????????????????

wanda gratuluję zostania panią mgr...moze kiedyś i mi się to przydarzy...oby:))))
słowiczek co Ty mówisz?źle Ci w Poznaniu?ponoc piękne,wspaniałe,cudowne miasto:)przynajmniej tak twierdzą poznaniacy:))))
chorzy?to znaczy,że Gabrysia znowu out z przedszkola???ale macie przekichane..u nas na szczęście póki co wszyscy zdrowi:)a sorka,ze spytam ile płacisz za przedszkole???mam nadzieję,że poślę Ewę od next jesienie,o ile finanse pozwolą:)
katka gdzie się podziewasz???aaaaaaaaa Kiniuśka mi się dzis wreszcie przekulała z brzuszka na plecki hip hip hurrrrrrrrrrra

Zdrówka też dla Katki i dzieciaczków. Też ich dopadło.
Katka daj znać jak u Was. Lepiej już???
My nadal walczymy...ale poprawy niet i jutro chyba lekarz...

Biedronka a mi się Poznań nie podoba....Fakt, zadbane, ładne miasto ale tak jakoś nie mogę sie przyzwyczaić...
Gaba tym razem nie przyniosła nic z przedszkola. Poprsostu chyba z powietrza coś, bo wszystkich jednocześnie wzięło....
Leyna i reszta dziewczyn a jak ze zdrówkiem u Was?
No i odzywajcie się.
Pozdrawiam.

reklama
Witam :-)

A mnie Poznań odpowiada pod każdym względem - dobrze mi tutaj :-)
Zresztą chciałam tu studiować, tyle że się dowiedziałam, że w ciązy jestem, więc sudiowałam w Bydgoszczy, bo tam mieszkałam :baffled:
Ale bardzo się cieszę, że koniec końców tu wylądowałam :-)
Moja siostra teraz tu studiuje, więc mam ją z rodzinki, no i kilkoro znajomych - ale jakoś się tym nie przejmuję, że mniej niż w Bydzi - zawsze można kogoś poznać - np na BB :-)
Klimat też odpowiada i mnie i dzieciom - Wiktor jest jedynym dzieckiem w przedszkolu, które nie chorowało (tfu tfu) w tym roku :-)
A ten sukces myślę, że wziął się z tego, że podaję mu witaminki - może nie codziennie, ale jednak - głównie witaminę C. Paulinie też podaję w sporych ilościach - tzw kuracja witaminkowa - i chyba działa :-)

Biedronka - dzięki bardzo za gratulację. Odczuwam ogromna ulgę po obronie :tak:

Słowiczek - a gdzie Ci lepiej było, że Poznań Ci nie odpowiada :confused:

Życzę zdrówka Wam i Waszym pociechom - duuuużo :-)

Do góry