reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ola B wspolczuje takiej sytuacji ja nigdy nic takiego nie przezylam wiec ciezko mi sie wypowiadac szerzej
dziekuje a mile przyjecie musie sie tu wdrozyc w tematy :-) teraz zmykam z mala na spacer bo sliczna pogoda dzisiaj u nas prawda??

reklama
hej dziewczyny znów wszystkie gdzieś wywiało:shocked2::confused2:

Ja mam za sobą pierwszy sukces bo wciskam się w spodnie sprzed ciąży :tak: jak miło... mała ma dziś miesiąc...:szok::szok: jak ten czas leci masakra

Guziczek to gratki w miesiąc po porodzie to super ;-):tak:i jak ten czas szybko leci :sorry:

a co u reszty ? albo korzystają z jeszcze znośnej pogody albo zajęte dziećmi ;-)

Gosia fakt może zajęte dziećmi:tak: niech korzystają z pogody puki jest:-D:-D

Kasiulka ja rodziłam w św rodzinie i jeżeli będę rodzić kolejny raz to również tam, każda zmiana położnych jest super zawsze pomogą pocieszą. Jak masz problem z laktacja to zawsze pomogą i znajdą każdy sposób żeby się ruszyło :tak:sale porodowe super sprawa ja dodatkowo po porodzie byłam na porodowej sali jeszcze 2 godziny i z mężem i z naszą córką żeby się zapoznać:-D pobyt w szpitalu na prawdę dobrze wspominam a byłam tam 10 dni. dla maluszka nie trzeba brać niczego ewentualnie chusteczki nawilżające... jedzenie ok ale jak dla mamy karmiącej to troszkę mało ale wiadomo to w końcu szpital:-p
Mają tam znieczulenie zzo za darmo ale ja się nie załapałam..(za duże rozwarcie i nie było sensu podłączać ) dostałam dolargan i było ok. No i miałam wynajętą położna która bardzo dobrze się nami piekowała podczas porodu jak i później.

Ola no to super widzę że idziemy jak burza z naszym powrotem do normalności:tak::-D

A ja niedługo będę sie przeprowadzać... z wichrowego wywieje mnie na Strzeszyn grecki. klucze od mieszkanka odbieramy już jutro i w weekend mąż będzie malować i w tygodniu jakoś będziemy kupować mebelki i przewozić nasze szpargały do nowego mieszkanka ale jak pomyślę ile rzeczy trzeba kupić to mi się słabo robi na prawdę...
Nic kończę i spadam coś w domku porobić bo mała śpi to trzeba korzystać:-D

reklama
witam i ja .................. :tak:

ja mam ostatnio problemy z netem, co wejde i napisze posta to mi sie net rozłancza i juz albo mi sie nie chce, albo nie mam czasu na powtórke, ale może dzis cos wyjdzie :tak:

ja też rodziłam w Św. Rodzinie i z czystym sumieniem moge polecić ten szpital, ja osobiscie też jestem z niego bardzo zadowolona ............... :tak:

i mogę sie pochwaliś małym sukcesem - nauczyłam moje młodsze dziecię zasypiac o 20.00, na 6 nocek jest 5:1 dla mnie wiec można powiedzieć, że to juz sukces............. starszy chodzi też spać ok. 20.00 więc rodzice wieczorki maja dla siebie, poprostu pełen relaks ..................... :tak::-D:tak:

i pogoda spcerowa sie posuła :no:

Do góry