reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

BIEDRONKA, jak się przeprowadzam ale w inne miejsce w Poznaniu. Tym razem na Rataje. Jeszcze Wielkopolski nie opuszczam... ;D

A z Katką nadal nie dobrze. Jest po zastrzykach celestonu ( hormonu na rozwój płuc u małej), drugi raz już krwawiła... Tak się o nią martwię. Trzymajcie kciuki. Dziś znowu pędzę do niej do szpitala...

Pozdrawiam

reklama
Słowiczku,

właśnie wróciłam z urlopu i czytam co tam u Katki - proszę pozdrów ją serdecznie od Basi i Mateusza, Marzenki i Karola powiedz jej że trzymamy za nią i za małą Haneczkę kciuki.

Pzdr.
Basia

A ja wlasnie znad morze wczoraj wrocilam i az sie zdziwilam ze tu cos nowego napisane, bo zastoj wakacyjny ze hej.
Slowiczku - gratulacje dla cudnego roczniaczka - fajne chlopisko z niego :)
Pozdrow tez goraco Katke - niech sie dzielnie trzyma - wielka pociecha w tym, ze to juz 33 tydzien, wiec z dnia na dzien coraz silniejsza i wieksza dzidzka :) no i kciuki trzymam zeby jak najdluzej w brzuszku siedzialo malenstwo :)

Ewunia - ja na spotkanie sie pisze jak najbardziej :) Tyle ze slabo znam Poznan, wiec bede musiala byc dokladnie poinstruowana :)

Słowiczku - to i ode mnie buziak dla Katki Jesli będziesz miała jakieś informacje to daj nam od razu znać.
Dodam jeszcze tylko, ze ja też z rataj a dokładnie z os. lecha ;)

Byłam u Katki.
Serdecznie dziękuje za pozdrowienia i również mocno pozdrawia.
Czuje się dobrze. Z nią i malutką wszystko dobrze. Dziś wypada u niej 31 tydzień i 5 dzień, więc jeszcze troszkę musi się trzymać. Jednak lekarze mówią, że wszystko może się zacząć w każdej chwili. Z następnym krwawieniem lub każdym kolejnym... MUSI jeszcze troszke wytrzymać!!!!!!!!!!!Faszerują ją fenoterolem i innymi prochami, często badają, jest pod dobrą opieką!

Beatka25 ja się przeprowadzam na os. Orła Białego.

wanda_23 dziękujemy!

reklama
słowiczek pisze:
wanda_23 pisze:
słowiczek pisze:
Beatka25 ja się przeprowadzam na os. Orła Białego.

Slowiczku - moja siorka dostala sie tu na studia i od pazdziernika bedzie mieszkac wlasnie na os. orla bialego :)

to jak będziesz w odwiedzinach u siorki to może do mnie zajdziesz?????

a pewnie :)
tyle ze dopiero na jesieni :)

Do góry