reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

jarzębinka wył tak do 15.30 (syn sąsiadów wtedy wraca ze szkoły) pies zrobił niezły burdel bo na moich oczach spadł im karnisz z firanką bo piesek chodził po parapecie;p ja to się jiezłe uśmiałam ale podejrzewam że nizły syf mieli w chacie;/ za to dziś już psa nie ma.

Ja po spacerze z mamagabi-małe już śmigają bez wózków/ rowerków :)
Od rana robi się bigos :)))))) po 15 wpada znajoma z córą w wieku zośki:)) zapowiada się fajny dzionek:laugh2:

reklama
Witam wszystkie mamusie z Poznania i okolic.
Mój maluch ma już prawie 9 miesięcy a ja w końcu postanowiłam się zarejestrować na forum (czas najwyższy).
Mały Grześ to jak każde dziecko niezły słodziak i rozrabiaka.
Poszukuję innych mam do rozmawiania i do spotkań przy kawie. Siedzenie w domku z małym zupełnie samej zaczyna już mi dawać w kość i doskwiera brak kogoś do plotkowania.
Liczę że na forum poznam masę innych wspaniałych mam.

A z góry przepraszam, ale wątpię żeby udało mi się przeczytać cały ten wątek.

Ankha nawet nie próbuj tracić na to czasu, lepiej na bieżąco się z nami zgraj :) Witaj, niech Ci się miło z nami pisze! z jakiej dzielnicy jesteś?

Witam wszystkie mamusie z Poznania i okolic.
Liczę że na forum poznam masę innych wspaniałych mam.

A z góry przepraszam, ale wątpię żeby udało mi się przeczytać cały ten wątek.

witam i zapraszam...... do częstych odwiedzin..:tak:

Guziczek, to współczuje, tobie tego hałasu ale i sasiadom demolki w domu, to ten piesek jakiś ich nowy nabytek.... :-p

witam nowa mamę:)
jarzebinka to chyba był piesek którym się opiekowali. Ja wiem co psy mogą zrobić z tęsknoty, mama ma psa i ten to dopiero ma wyobraźnię... jak jeszcze chodziłam do szkoły to kiedyś wróciłam a pies zjadł/poroznosił całą gąbkę z drzwi masakra!!!!kiedyś nam tak kanapę zjadła;/ a innego razu zjadła buty mamy (nowe oczywiście). tak że ja puki co wstrzymuję się ze zwierzakami;p wystarczy mi jedna mała psota:)

Hej kochane :-)
Witam nową mamę :-)
ja w pracy oczywiście :-( więc z zazdrością czytam o gotowaniu bigosu ah... żebym miała czas na porządne gotowanie ;-)
Do wieczora mówię wszystkim, które bedą :-)

hello:)
Ja ogarnęłam domek, naszykowałam obiad i czekam na Zet:) Basia pięknie bawi się sama lego:) aż miło patrzeć, najedzone, wyspane i szczęśliwe dziecko, dzis mi spała do 16 więc współczuję Zet bo sam ją usypia!!!
Guziczku no psy, psocą, szczeniak mojego brata jednego dnia narobił szkód za 700 zł:p oczywiście z ich winy, ale masakra! Ja tam chcę psa, Figa już w tym tygodniu wraca do rodziców, ale najchętniej bym jej nie oddała ona taka kochana i grzeczna:)
Dzisiaj gadałam z sąsiadką, pokazywała mi zdjęcia córki (4 latka) normalnie MamaGabi obsypało ja jak Twoją Małą, na całym ciele takie place etc, stwierdzili że to pokrzywka w wyniku uczulenia na glutaminian sodu..masakra skąd takie dziadostwo teraz:(
O moja przyszła z książką to idę czytać:D
Jarzebinka do zobaczenia w komunikacji zastępczej czyli T2:D

Witam nową mamusię:D

reklama
Tygrynko mozecie isc beze mnie tez:-p Wcale bym sie nie obrazila, bo mi ciezko z dzieckiem i psem sie wytelepac z domu, ale jakos daje rade:tak: No i moj pies jak byl szczeniakiem tez swoje przeskrobal, nic na wierzchu zostawic nie moglam bo zaraz bylo zjedzone... Na straty poszedl pilot a nawet budzik do ktorego sie dorwala:eek: Zeszytami i butami tez nie gardzila, ale na szczescie wyrosla z tego.

Pochwale Wam sie, ze Karolina wcina juz zupke:-)

Do góry