reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam się połikendowo:-)

U nas fajny bo w domu, nigdzie się nie szwenadliśmy po CH, wczoraj 3 zmiany gości mieliśmy:-)upiekłam pyszną szarlotkę (nie no serio genialna:tak:). Tylko niestety nas (mnie i Stasia) przeziębienie dopadło :-(Mały tak w nocy kaszlał (w dzień wogóle). Zostawiłam Oliwkę w domu bo wiedziałam że nie będę miałą sił po nią iść.I chyba narty nam dziś przepadną:-(

Jutro P ma wolne i jedziemy po komisach auta szukać:-)

Skrzat no mamy tą grę i bardzo lubimy:-)fakt im więcej osób tym fajniej się gra;-)a jaki poncz robiłaś???

Tygrynka Ty to jesteś nocny marek:-D jestem z Ciebie dumna ;-)

jarzębinka Ty mi tu smaka na sushi nie rób:-p będziesz jutro??

reklama
hej dziewczynki!
Skrzat fajnie że udane urodzinki, przepis na poncz na pewno kiedyś wykorzystam skoro wyszedł dobry :)
Jarzębinka no mam nadzieję że to ząbki u Seby, ale prawdopodobnie nici z jutrzejszego szczepienia, już go umówiłam na środę na dzieci chore :( ale kusisz z tym sushi! aż mi się zamarzyło, żeby znowu gdzieś iść :D a co to za koncert był? i wszystkiego najlepszego z okazji imienin! aaa i napisałaś że babcia ma 22 urodziny?? intensywny weekend był, ale jaki rozrywkowy :)
Guzik Ty widzę że i Wam się szykuje niezły tydzień, fajnie tak! z psem to rozumiem, mi tak kiedyś na wynajmowanym wył, w ogóle nie miałam wtedy żadnych dobrych uczuć :D
Lilou zdrówka dla Was!! chciałam napisać że pożyczę grę, ale teraz pewnie Ci się przyda ;) dzięki za dumę ze mnie, zmusza do działania :*

ja zrobiłam dzisiaj pierwsze w życiu muffinki, wyszły trochę krzywe, pokraczne, ale pyszne bardzo! malinowo-czekoladowe, czyli słodko-kwaśno ;)

Tygrynka i zżarlas wszystkie nie zapraszajac sasiadki?! Niedobra Ty:-p

A Jarzebince chodzilo pewnie o to, ze dwudziestego drugiego babcia ma urodziny a nie dwudzieste drugie:-D Chociaz kto wie:-D

no fakt, nie wpadłam na to :p chociaż faktycznie, kto wie ile lat ma jej babcia ;)
Aniu zaprosiłabym chętnie ale chłopaki wciągnęli wszystkie, mąż nawet gorące co pokarało go bólem brzucha :p ale na następne zapraszam!! Ania czy Wy też macie problem z dymem papierosowym w mieszkaniu???

Trzymam za slowo z tymi nastepnymi muffinkami:-) To kiedy pieczesz?:-D
W jakim sensie problem z dymem? Czujesz w mieszkaniu papierosy? U nas tego nie ma. A u Ciebie pewnie bierze sie to z klatki, pewnie jakis sasiad wychodzac z domu od razu zapala i niesie sie po klatce a drzwi pewnie krzywe i nieszczelne sa...

mamy nowe drzwi, wypraszam sobie, nie widziałaś?? :p no właśnie czuć u małego w pokoju, zaczęłam panikować że od tego katar od miesiąca :/ a wiem, że koleś pali u siebie w domu, chyba idzie przez jakieś szczeliny do góry, siet :/ widzimy się pod koniec tygodnia?? :)))

Tygrynko wybacz, nie zwrocilam uwagi:zawstydzona/y: o ja niedobra!:-p Mozemy sie widziec:tak: Ja mam psa u siebie do konca tygodnia jakbys chciala go z Seba zabrac na spacer to prosze bardzo:-) Bo Sebus chyba uwielbia wszystkie stworki z tego co mi sie wydaje?

jarzębinka Ty mi tu smaka na sushi nie rób:-p będziesz jutro??
będę, będę, juz się ze Skrzatem umawiamy jak z naszego rozkopanego miejsca wyjechać...chyba helikopter by się przydał..... :tak:

a co to za koncert był? i wszystkiego najlepszego z okazji imienin! aaa i napisałaś że babcia ma 22 urodziny?? intensywny weekend był, ale jaki rozrywkowy :)

urodziny babci 22 listopada, a już ostanie z 5 z przodu wiec już daaawno po 22 urodzinach..... :tak:

a koncert - to taka impreza z pracy II Galowy Koncert z okazji Dni Patrona, które obchodzone sa zawsze w listopadzie...w piatek było nadanie odznaczeń i medali zasłużonym pracownikom,oraz dyplomów doktorskich, w sobotę był koncert otwarty dla wszystkich a w niedzielę koncert galowy..... :tak:

a dym papierosowy może iść z dołu po dziurach od rur od ogrzewania.... :wściekła/y:

Guziczek i ktoś wczroaj psa uciszył czy wył w nieskończoność :crazy:

reklama
Jarzębinko to ząłatwiajcie ten helikopter i przylatujcie :D
Ania może też się wybierzesz z nami?? nie wybaczę Ci że nie obejrzałaś moich drzwi, jak mogłaś??? ja Twoje ściany dokładnie oglądałam :p ale tego psa to bez Was mamy wziąć na spacer?? nie pójdziecie z nami?? :p umówimy się, daj znać o piatku!

dzień doberek :) mam mężulka w domu przez dwa dni :))) szczepienie odwołane - katar :/ ale idziemy do dermatologa. piękne słoneczko dzisiaj, a więc miłego dnia!!

Do góry