reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Lilou kurczę nieciekawie, będziesz miała wycinanego tego guza czy jakie dalsze leczenie? Zdrowia życzę! Musi być dobrze ;-)

Znacie jakiś fajny gabinet stomatologiczny na NFZ? Żeby miła, delikatna obsługa, dopuszczalne seksowne asystentki. Muszę znowu K. zaciągnąć a prywatnie nie pociągniemy daleko..

Ja chodzę do Pakistańczyka, babcia asystentka nie ma mowy żebym go tam zaciągnęła, raz był i powiedział że więcej tam nie przyjdzie, bo go nie rozumie i nie ma zaufania :-)

hej hej
lilou oby wszystko było dobrze szybkie leczenie ew zabieg i będzie dobrze kochana!!!

My po placu zabaw jakoś tak pusto się zrobiło dużo dzieci poszło do przedszkola i do żłobków i widać ten przesiew;/

kuzwa mój bigos się przypala szit!!!!!!!zapomniaąłm

amandea ja na solnej mam swietna stomatologa wyrozumiala i takie tam seksowan to ona nie jest ale na serio jest świetna i wyrozumiala nawet moje S zaciagnelam tam i na NFZ dr Wnuk nr do recepcji 61 8572626 tam ci podadza do niej namiary i terminy ma bliskie, znam jeszcze wypasionego stomatologa Wiatrowskiego jest na prawde super (sex z niego zaden bo stary ale żartowniś) i tez na NFZ ale do niego są odległe terminy i to na al marcnkowskiego w przychodni.

Czesc Julka fajnie że zawitałaś do nas mam nadzieje że się zaklimatyzujesz (choć pewnie jak nie u siebie to zawsze jakoś obco

LIlou zapewne hashimoto masz. Ja mam guzy na tarczycy. Zrobili mi biopsję i ok. Nie nadają się do wycięcia. I poziom hormonów mi raz na jakiś czas skacze...
Niestety kochana ale zaprzyjaznij sie z tą chorobą. Jest wredna ale nie denerwuj się wiele kobiet ją ma. Bedzie dobrze :) Dostałaś leki?

W hanami moja kolezanka pracuje. Moze zrobimy rezerwacje stolika co??? ale mi ślinka cieknie :-D

Filona z dnia na dzień Filek się oswoi, to duuuże zmiany wkońcu
Poziomka. Ciąza ciązą ale isę oszczedzam a cyferki lecą
Amandae nie powiem ile przytyłam o!!!:p:zawstydzona/y:
An ja mam problem z kreacją też chlip...
Julka welcome back, pisz czesciej!!

ja zrobiłam sałątke grecką, o 15 wpada przyjaciołka-brzuchatka :) z bratową i małym Wiktorkiem. W sumie nie miałam okazji ich poznać.
potem muszę zrobić muffiny znowu bo wszystkim tak smakowały wczorajsze, ze szok...a wieczorem rodzice mają gości więc sobie posiedzimy. PStrag z grilla bedzie z selerem naciowym :tak:dobra koniec o zarciu:-D

marcia pstrąg z grilla mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zaśliniłam całą klawiaturę!!!!
Julka helloł!!
na tuska ty to jesteś agentka hahaha ja to zawsze z rozbawieniem czytam twoje posty:)

Ja bigosik zjadłam a teraz opycham się ciastkami:) właśnie Zosia wstała;/ no to koniec ciastek trza je schować bo mała jeszcze mi zje;p

reklama
Do góry