reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

tygrynka - ja nie mieszkam na 23 lutego powiem ci jak sie spotkamy :-D a do reala sie nie wypuszczam na razie przerazily mnie tam korki
Macie jakies propozycje na kustiumik dla mnie na weselicho oczywiście nie za kosmiczna cene

dobra, bo ja już się pogubiłam :-D
o kostiumie nie wiem, dawno w sklepach pod tym kątem nie byłam, a nie chcesz jakiejś sukienki?

Bardzo mi to kino odpowiada. Haha, zauważyłam, że Zosia i Staś poszli na film, ledwo na siebie spojrzeli i dalej ich wykręcało w ekran, a Sebuś, Werka i Basiunia to do kina poszli. :tak:

ahahaha dobre :-D chociaż Basia poszła trochę i na film i do kina;-)
będzie dobrze z rozstaniem, malutka będzie miała super opiekę :tak: powodzenia! i zdrówka dla Zosi!

miałam iść a siedzę. no to idę :-D

reklama
tygrynka - w pazdzierniku to chyba bedzie zimno ja tam jestem zmarzluch coś sobie poszukam spoko

amanea - fajnie ze sie oderwiecie od codziennosci smutno ze mala z wami ni epojezie ale bedzie miala super opieke wiec nie masz sie czym martwic. Fajny ten wózek to ten z tablicy.pl musisz mi opowiedzieć jak się nim jeździ i w ogóle bo ten to juz też mnie wkurza. duży.

Ja tez mam robic przelewy i takie tam a siedze na bb ;) uzależnienie ?:-D

Ostatnia edycja:
Filona będzie dobrze musimy to jakoś przeczekać :) mała poszła do żłobka o 12 po nią jadę jakoś mi pusto :( dzięki dziewczyny za słowa otuchy :)

Na sushi ja się pieszę a bedziemy piły sake ;-):-p
w niedziele jest fajna impreza Lejdis na Malcie już się zapisałam wyciagam za sobą mamę:)

an ja ostatnio kupiłam bezowy podkład w realu, a wypadek widziałam bo przejeżdżaliśmy obok.
lilou - własnie ten film chciałam zobaczyć. Oliwka jest kochana tak fajnie zabawiała Werkę :)
joanna- my jak się umawiamy to już na bank więc następnym razem idziesz z nami nie z jakimiś kretynkami !
guziczek - głowa do góry !!! Młoda jesteś (cholera młodsza ode mnie ;-)) to duzo czasu na realizację planów!!!
marcia- krewetki w panierce pyszota, kalmary z lidla w panierce niebo w gębie!!! ślimaki nie koniecznie bo takie gumowe a małże w muszelce z sosem francuskim oblesne bo mdłe, ośmiorniczki nie bardzo bo też gumiaste :p kraby w sałatce wyglądają jak rzodkiewka ee ja uwielbiam nowe smaki :) dla mnie to lepsze niż flaki, czernina - blech ...
a co do wagi hello w ciąży jesteś :)
amande- może i lepiej , że nie różowy wózek daj jej odsapnąć od tego różu :p wszystko dla dziewczynki w tym kolorze ja już nie mogę pomału na ten kolor patrzeć :p zdrówka dla Ciebie.
natuska - dzielna Emilcia a takich rozwydrzonych dzieciaków nie lubię
skrzat-ja jeszcze nie próbowałam ratatuj a sushi jadłam ale z wędzonego łososia :)

witam

Matko nie dam rady doczytać wpadłam na moment dac znać o sobie:) :tak:
Natus straszny rojber się zrobił - mam go czasami dosyć jak nic :szok:
Damianek w szkole bo wczoraj na rozpoczeciu nie był ze względu na wizyte u endokrynologa
U Nas jakos leci - pomału i byle do przodu, nie moge się zaklimatyzowac - ciągle czuje sie jak w obcym domu :-(
pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki:tak:

czesc dziewczyny tu na tej stronce to wiem ze uczciwe jestescie:) a co do wozka to nik mi nic nie powiedzial tylko moj m zawsze szuka dziury w calym ale jak sie obudzilam to kawa stala na stole czyli nie jest zle :)

Julka:) jak miło Cie widzieć.

laski tyle nabazgrałyście, że już nie pamiętam co komu napisać:/

młodego zawiozłam, oczywiscie płakał ale co najwazniejsze powiedział mi "pa pa"

Poziomka a co to za impreza? bo jakoś tresci nie moge się doszukać. znalazłam tylko ze zeby uczestniczyc trzeba wyrazic zgode niemal na wszystko:/

Ostatnia edycja:
dziewczyny tylko na słowo wpadam bo sie szykujemy..bylam u lekarza i doopa, mam guza na tarczycy i jakas autoimulogiczna chorobe tarczycy:-(ze raz nadczynnosc a raz niedoczynnosc :/ ech;(

mam nadzieje ze bedzie tam zasieg i zajrze do Was.

reklama
Do góry