reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Mi.Pi głowa do góry!
MamaGabi masakra z tym autem :/ ale właśnie, to już nie bardziej się opłaca nowe auto? tak to jest z tymi samochodami ;/ a wkurwiła mnie teściowa, zrobiła bardzo głupią rzecz i dawno nie byłam taka wściekła :// i nie poszłam przez to pić, tylko Ci znajomi są u nas i nasze wieczory tak się kończą ;) wczoraj mąż robił mojito - boskie mu wyszło :D
Guzik jesteś najzupełniej normalna, też mam tak z sukienkami :/ chyba że ja też jestem nienormalna :D powodzenia w szukaniu!

jeszcze teściowa powiedziała wczoraj że dzisiaj jest ślub córki ich znajomych która u nas była więc wypadałoby żebyśmy pojechali.. świetnie, mąż w pracy, u nas są znajomi, a ja będę się zbierać na slub w szczepankowie :/ coś humoru dzisiaj nie mam :D ale miłego dnia Wam życzę!!

reklama
tygrys ja to sie stalam bardzo wybredna właśnie;/

szit coś mi w pralce się psuje bo strasznie czasami hałasuje jak by coś tam było jakaś śruba by wpadła czy coś;/ ehhh

tygrynka to współczuję scysji z teściową... a wy znacie tą znajomą???? :tak:

Guziczek i chyba jest ten upał....;-)

ja jadę popołudniu na plac zabaw Activ na urodzinki to ciekawe jak tam będzie..... dzieciaki pewnie popłyną........... :tak:

Hej!
Jednak troche lubie internet w tel,bo moge do Was zajrzec z ogrodka tesciowej:)siedze i opalam nogi:p
zla jestem na P bo mial miec urlop 3dni,bysmy skoczyli a tu doopa:/
widze ze na pampersa sie umawiacie.ja tez chetna:)

mamaGabi ale kasa na auto:/nam tez sie zepsulo.ni z tego ni z owego nie odpalil.to niby akumulator.i tez kasa:/

sorki ze wiecej sie nie odwolam,nie mam podgladu a nie chce czegos pomieszac;)

melduje sie po przedszkolu. niestety dzis Filkowi udzielil sie placz innych dzieci i całe 2h szlochał za mamą. jedna dziewczynka az sie zwymiotowała z nerwów.masakra jakaś. az sie boje 1wrzesnia kiedy bedzie musiał zostac na wiecej godzin.

narazie tylko tyle bo cos sily nie mam.

dziewczyny zeby kupic nowe auto to musimy te zrobic zeby je sprzedac za normalne pieniadze i wtedy coos kupic w innym wypadku nie oplaca nam sie go sprzedawac w takim stanie bo wart jest 28 tys a poszedl by teraz za 10 tys??? wiec bez sensu..a poza tym to passat wiec co ja sie dizwie ze tyle kosztuje...ale jednak serce boli ze tyle kasy idzie w to cos...

no ja czekam na m bedzie o 21:) juz odoczekac sie nei moge...

Gaba straszna terrorsystka sie zrobila jak cos chce to placzi histeria....tragedia...

Filonka oby Filipkowi przeszlo, tzn zeby polubil przedszkole:)
Tygrynka...powiem tylko tyle..eh te tesciowe.....
guzik nastawioan jestes dzisiaj bojowo do wszystkieego i stad te glupie twoje mysli....jestes super babka przeciez wiesz a keicke napewno znajdziesz...
Lilou no to fajnie ze polubilas net w tel...ja i tego tu nie mam bo zasiegu brak.
Jarzebinko a czyje urodzinki w tym aktivie? ja bede musiala z Gabka pojechac,tylko nei iwem czy nei za mala:)

no to tyle buziaki i milego week:)

witam się i ja my z koleżankami z pracy poszłyśmy na basen na chwiałkę było super mała wymęczona padła :-)

Tygrynka co wy wszystkie macie te śluby na szczepankowie :D ale żadna mnie nie odwiedzi :D

Helo ja jestem z centrum miasta ale moj Bartuś jest w wieku twojego szkraba jak co mozemy sie umowic ;) albo wleciesz do starego zoo i bedzie nam tam wiecej

Rikappa o przypomnialas mi o chwialce:)stare dobre czasy;)fajnie ze sie wypadzik udal:)

filona bedzie dobrze zobaczysz!zawsze poczatki najgorsze.a mozesz z nim chodzic "na ost chwile",to nie bedzie widzial placzacych dzieci na wejsciu,i mu sie nie udzieli.

MamaGabi pogodzeni juz?fajnie ze maz przyjezdza:)troche odpoczniesz przy Gabi.

Guziczku wiem co Ci mialam pisac;) ze fajne sukienki w danhenie w lubuniu w factory.przynajniej byly jak byly przeceny.ja fajna kupilam za 50zl: D

my juz w domku,Oli caly dzien siedziala w basenie,a Stas na kocyku:)
a powiedzcie ten pampers to gdzie sie odbedzie?jak Oli byla mala to byl na cytadeli.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkich

Melduje sie ze zyje i bylo fajnie pogoda byla każda deszcze slonce burze wiatr na serio było świetnie, Poplywalismy sobie jacht duzy ;) Bartusiowi sie podobalo swiatlo(slonce) na jezioze. Teraz jestesmy u rodziny w dziurze takiej ze masakara ale net jest tylko slaby wiec wybaczcie ze nie przeczytam was ale mam caly tydzien na nadrobienie ;) mam nadzieje ze sie uda

Slyszalam ze 30 i 31 na cytadeli jest swiat pampres ponoc fajnie tam jest co sadzicie o tym ;)

Do góry