reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Michasia ja po urodzeniu Damianka nosiłam 42 do momentu drugiej ciąży potem 44 ale powiedziałam dość tego.

Co do siedzenia w domu to ja siedze prawie 6 lat :szok: i kurcze jeszcze posiedze :-( bo Damianek musi do zerówki iść

reklama
Ja się witam i zmykam po Oliwkę do przedszkola, potem na imieninki do kuzynki Oliwki, a potem mnie czeka wizyta u gina pierwsza po porodzie;-) także aktywnie się zapowiada:tak:
Staś chyba ma jakiś skok czy coś bo śpi po 15 min, a ja nic zrobić nie mogę :baffled:

Miłego dnia kobietki, do poczytania wieczorem:-)

Gabrynia padla na drzemke poraz drugi,zjadla obiadek,cyca i spi... mam nadzieje ze dluzej niz za pierwszym razem bo wtedy tylko pol godz...

dziewczyny powiedzcie mi co mozna jeszcze w Poznaniu zoabczyc lub bliskich okolicach bo na dlugi weekend przyjezdza do nas J. siostra cioteczna z synem 13-to letnim wiec gdzie ja ich moge zabrac oprocz palmiarni,zoo...

cytadela, fara, katedra, malta, mury obronne, ogród botaniczny, plamiarnia, pałac działyńskich, plac wolności, punkty widokowe, ratusz i koziołki, stary rynek, teatr polski, teatr wielki, uniwersytet, zamek cesarski, zoo:)

i Skansen Miniatur.. nie pamiętam miejscowości nigdy, jak sie na Gniezno jedzie po lewej stronie :-)
a w samym Poznaniu to Stary Rynek o 12 jest oczywisty :-) Cytadela na spacer - z takich bardziej historycznych ;-)
Jak chłopak to pewnie Tor Poznań by mu przypasił, ale chyba nic się tam nie dzieje w najbliższym czasie :-D

ja piore trzecią praleczkę.. jednak się zdecydowałam ;-) obiad mam prawie gotowy - dziś szefowa kuchni serwuje gulasz - czekam tylko na męża kiedy z pracy wróci.. dzieciaki się bawią w liczbie trzech.. bo mam jeszcze siostrzenicę.. tzn niby jest u dziadków ale to oczywiste że ze starymi prykami siedzieć nie będzie tylko się bawi z chłopcami..

Dzieki dziewczyny, park miniatur jest w Pobiedziskach bylismy tam:) jeszcze widzialam ze jest park linowy otwarty na malcie i podobno jest gabinet figur woskowych:)

reklama
Do góry