tak, byłam w Tupecie (zapisywałam się na pierwszy wolny termin dwa miesiące temu!), a w większości tych salonów co patrzyłam ścięcie długich włosów z modelowaniem ok 160zł w górę, ale z fryzjerem stwierdziliśmy że nie ma sensu modelować moich, że wyschną same i ładniej się ułożą, więc szczęśliwam
reklama
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
Witamy...
urodzily mi sie trzy pieski: suczka i dwa fitole ;p
idealnie w terminie
Julia jak bym szla do TEGO salonu tez bym miala tyle przygotowane.
Tygrynka a jak wogole ten fryzjer, bo slyszalam o nim i dobre i zle rzeczy. zadowolona jestes? pokaz foto ;d
urodzily mi sie trzy pieski: suczka i dwa fitole ;p
idealnie w terminie
Julia jak bym szla do TEGO salonu tez bym miala tyle przygotowane.
Tygrynka a jak wogole ten fryzjer, bo slyszalam o nim i dobre i zle rzeczy. zadowolona jestes? pokaz foto ;d
skrzat910
żyje dla nowego życia
Tygrynka fajnie cie ściął! Ale kupe kasiory wziął.
Karola pokaż te nowe maleństwa.
Karola pokaż te nowe maleństwa.
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Jak dla mnie to 60 zł to dużo ale Tygrynka włoski super
Hello
No ja wreszcie dotarłam do domku! Jak wyszłam o 7:30 tak praktycznie dopiero wpełzłam, byłam w międzyczasie po Basię, ale praktycznie cały dzień w biegu. Trochę załatwiania, zakupy, potem na obiadek do mamci, a na koniec spotkanie Stowarzyszenia, na którym Basia była główną atrakacją! Teraz dorwała się do swoich zabawek, więc dam jej jeszcze chwilę i zaraz pójdę usypiać. Zet jeszcze nie ma, bo po nowej pracy jechał jeszcze na jakieś zebranie do starej Pewnie wróci biedak zmęczony;/
Karola sto lat sto lat dla Juleczki
No i gratki dla Suni za nowe szczeniaczki, teraz musisz jednego zostawić, jak są równo rok młodsze od Julki
A mnie się nie chce wstać nawet! Na-tuska zrealizowałaś swój maraton?
Tygrynka fajnie wyglądasz Ale i tak nadal bardzo długie Ja muszę się przejść do Sebastiana, też płacę około 70-80 zł
No ja wreszcie dotarłam do domku! Jak wyszłam o 7:30 tak praktycznie dopiero wpełzłam, byłam w międzyczasie po Basię, ale praktycznie cały dzień w biegu. Trochę załatwiania, zakupy, potem na obiadek do mamci, a na koniec spotkanie Stowarzyszenia, na którym Basia była główną atrakacją! Teraz dorwała się do swoich zabawek, więc dam jej jeszcze chwilę i zaraz pójdę usypiać. Zet jeszcze nie ma, bo po nowej pracy jechał jeszcze na jakieś zebranie do starej Pewnie wróci biedak zmęczony;/
Karola sto lat sto lat dla Juleczki
No i gratki dla Suni za nowe szczeniaczki, teraz musisz jednego zostawić, jak są równo rok młodsze od Julki
A mnie się nie chce wstać nawet! Na-tuska zrealizowałaś swój maraton?
Tygrynka fajnie wyglądasz Ale i tak nadal bardzo długie Ja muszę się przejść do Sebastiana, też płacę około 70-80 zł
reklama