reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej ja wpadam i spadam, nocka do tyłka, młody obudził się ok 4, myślałam że już rano i dałam mu cyca od czego się rozbudził i nie chciał zasnąć (bo teraz jak się przebudzi w nocy to przytulam i śpi dalej) a że ja czytałam do 2 w nocy to o tej 4 nie wiedziałam jak sie nazywam :/// i jakoś się przeciągneliśmy do 6 kiedy zasnął ale już o 8 pobudka :/ mieliśmy wielkie plany: kościół o 12, ułani na cytadeli, obiad w casa mia i nic z tego, do 12 odsypialiśmy :D teraz czekamy na tatę ze spaghetti z piccolo :D tyle o nas, miłego dnia, lecę do dziecia bo mnie ciągnie gdzieś :D

reklama
helo,
ja zagladam z dzialki od rodzicow zet, na mala kawke przyjechalismy, urwalam sie z zajec 2h wczesniej bo nuda na maksa;P Pogoda pochmurna i troszkue chlodno jak sie tak siedzi, ale mala na kocyku i trawe po jednym listku wyrywa;P A teraz czytaja bajke z tata, za chwile bedziemy sie zbierac, bo o 18 znajomi przychodza;)
Moj brat alergi na pylki dostal w LO jak sie w lace/trawie wytarzal:p
Kozaczino a moze Lula ma trzydniowke? Ile dni juz temp? Obserwuj czy wysypka sie nie pojawi?
Marcia to rzeczywiscie chrzestna obiezyswiat, a ona pilot czy rezydent jak tyle siedzi w tych miejscach,? chrzestny Basi w Wawie, ale maja wrocic do Poznania na stale niebawem:)
oki uciekam, bo trzeba zbierac manatki, milego popoludnia!

Kozaczino moze Maja ma 3dniówkę?

Niko padł. Marudzi coś. Nie poznaje go od paru dni. Może to skok. Ja cały dzien senna.

Bylismy w decathlonie i kupilismy za 9,99 stroj dla mlodego do kapieli he he czad. Fotelik kupimy nastepnym razem. Ludu było pełno na dziale rowerowym i wszyscy robili próbne jazdy a dzieciaki na hujalnogach pod nogi wjezdzały. Jak jechac to w tygodniu.
Z kościoła nici ale zmienili nam podobno proboszcza super :) Tamen to był masakryczny...odwiedzilismy cmentarz w Luboniu, umylismy autko pofikały chłopaki na dworze a ja zrobiłam paste jajeczna i zjadłam 5 małch kanapek i dobiłam jogurtem szok.

Skrzat w Turcji jest rezydentem. W Wenezueli była wszystkim :p

hej
chyba macie rację z tą 3dniówką może to to :-)
Na grilku byliśmy dzieciaki się wybawiły, Lula walnęła drzemkę o 18.30 i teraz szaleje ;-) mały chuligan !!!
Marciaa dzień aktywny na maksa !!!
Ja czekam na R. i kładziemy małą spać i sami chyba też szybko pójdziemy spać :-)

Kochany Filipku

Każdego roku o tej samej porze,
Każdy Ci życzy co tylko może.
I ja skorzystam z tej sposobności:
Życzę Ci szczęścia i sto lat radości.
To o czym marzysz by Ci się spełniło
I to co kochasz by Twoje było!

reklama
Do góry