hej ja wpadam i spadam, nocka do tyłka, młody obudził się ok 4, myślałam że już rano i dałam mu cyca od czego się rozbudził i nie chciał zasnąć (bo teraz jak się przebudzi w nocy to przytulam i śpi dalej) a że ja czytałam do 2 w nocy to o tej 4 nie wiedziałam jak sie nazywam :/// i jakoś się przeciągneliśmy do 6 kiedy zasnął ale już o 8 pobudka :/ mieliśmy wielkie plany: kościół o 12, ułani na cytadeli, obiad w casa mia i nic z tego, do 12 odsypialiśmy teraz czekamy na tatę ze spaghetti z piccolo tyle o nas, miłego dnia, lecę do dziecia bo mnie ciągnie gdzieś
reklama
helo,
ja zagladam z dzialki od rodzicow zet, na mala kawke przyjechalismy, urwalam sie z zajec 2h wczesniej bo nuda na maksa;P Pogoda pochmurna i troszkue chlodno jak sie tak siedzi, ale mala na kocyku i trawe po jednym listku wyrywa;P A teraz czytaja bajke z tata, za chwile bedziemy sie zbierac, bo o 18 znajomi przychodza
Moj brat alergi na pylki dostal w LO jak sie w lace/trawie wytarzal
Kozaczino a moze Lula ma trzydniowke? Ile dni juz temp? Obserwuj czy wysypka sie nie pojawi?
Marcia to rzeczywiscie chrzestna obiezyswiat, a ona pilot czy rezydent jak tyle siedzi w tych miejscach,? chrzestny Basi w Wawie, ale maja wrocic do Poznania na stale niebawem
oki uciekam, bo trzeba zbierac manatki, milego popoludnia!
ja zagladam z dzialki od rodzicow zet, na mala kawke przyjechalismy, urwalam sie z zajec 2h wczesniej bo nuda na maksa;P Pogoda pochmurna i troszkue chlodno jak sie tak siedzi, ale mala na kocyku i trawe po jednym listku wyrywa;P A teraz czytaja bajke z tata, za chwile bedziemy sie zbierac, bo o 18 znajomi przychodza
Moj brat alergi na pylki dostal w LO jak sie w lace/trawie wytarzal
Kozaczino a moze Lula ma trzydniowke? Ile dni juz temp? Obserwuj czy wysypka sie nie pojawi?
Marcia to rzeczywiscie chrzestna obiezyswiat, a ona pilot czy rezydent jak tyle siedzi w tych miejscach,? chrzestny Basi w Wawie, ale maja wrocic do Poznania na stale niebawem
oki uciekam, bo trzeba zbierac manatki, milego popoludnia!
R
rikapa
Gość
mój m mnie od miesiąca wkurza ech ale taki los :-(
zajadam się właśnie lodami mniaaammmm :-)
zajadam się właśnie lodami mniaaammmm :-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Kozaczino moze Maja ma 3dniówkę?
Niko padł. Marudzi coś. Nie poznaje go od paru dni. Może to skok. Ja cały dzien senna.
Bylismy w decathlonie i kupilismy za 9,99 stroj dla mlodego do kapieli he he czad. Fotelik kupimy nastepnym razem. Ludu było pełno na dziale rowerowym i wszyscy robili próbne jazdy a dzieciaki na hujalnogach pod nogi wjezdzały. Jak jechac to w tygodniu.
Z kościoła nici ale zmienili nam podobno proboszcza super Tamen to był masakryczny...odwiedzilismy cmentarz w Luboniu, umylismy autko pofikały chłopaki na dworze a ja zrobiłam paste jajeczna i zjadłam 5 małch kanapek i dobiłam jogurtem szok.
Skrzat w Turcji jest rezydentem. W Wenezueli była wszystkim
Niko padł. Marudzi coś. Nie poznaje go od paru dni. Może to skok. Ja cały dzien senna.
Bylismy w decathlonie i kupilismy za 9,99 stroj dla mlodego do kapieli he he czad. Fotelik kupimy nastepnym razem. Ludu było pełno na dziale rowerowym i wszyscy robili próbne jazdy a dzieciaki na hujalnogach pod nogi wjezdzały. Jak jechac to w tygodniu.
Z kościoła nici ale zmienili nam podobno proboszcza super Tamen to był masakryczny...odwiedzilismy cmentarz w Luboniu, umylismy autko pofikały chłopaki na dworze a ja zrobiłam paste jajeczna i zjadłam 5 małch kanapek i dobiłam jogurtem szok.
Skrzat w Turcji jest rezydentem. W Wenezueli była wszystkim
hej
chyba macie rację z tą 3dniówką może to to :-)
Na grilku byliśmy dzieciaki się wybawiły, Lula walnęła drzemkę o 18.30 i teraz szaleje ;-) mały chuligan !!!
Marciaa dzień aktywny na maksa !!!
Ja czekam na R. i kładziemy małą spać i sami chyba też szybko pójdziemy spać :-)
chyba macie rację z tą 3dniówką może to to :-)
Na grilku byliśmy dzieciaki się wybawiły, Lula walnęła drzemkę o 18.30 i teraz szaleje ;-) mały chuligan !!!
Marciaa dzień aktywny na maksa !!!
Ja czekam na R. i kładziemy małą spać i sami chyba też szybko pójdziemy spać :-)
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Moje dzieci juz śpią a M w pracy - na szczęście;-)
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Kochany Filipku
Każdego roku o tej samej porze,
Każdy Ci życzy co tylko może.
I ja skorzystam z tej sposobności:
Życzę Ci szczęścia i sto lat radości.
To o czym marzysz by Ci się spełniło
I to co kochasz by Twoje było!
Każdego roku o tej samej porze,
Każdy Ci życzy co tylko może.
I ja skorzystam z tej sposobności: