reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Z okazji 4 urodzin dla Katkowej Zuzinki

Ile płatków ma stokrotka,
ile jabłek ma szarlotka,
ile kurek jest w kurniku,
ile ząbków jest w grzebyku.
Tyle słońca i słodyczy,
Gabrysia, Kasia i Łukasz serdecznie Ci życzy.
koteczekhc4.gif

reklama
dopiero dzisiaj nas podłączyli do świata w pracy, więc dołańczam się do życzeń urodzinowych:

Poprzez łąki, dolinami, biegnie kangur z życzeniami. Spieszy się, by być na czas. Wie, że urodziny masz.
dla Zuzi moc gorących życzeń
od Kasi i Kacperka

a wogóle to przez ten remont w pracy bajzel na kółkach, ekipa remontowa nie doliczyła się okien i 2 im brakło, więc teraz czekamy na resztę i pracujemy w polowych warunkach, czyli brud i pył, i jeszcze tak przez ok. 2 tygodnie, koszmar :no:

ale pogode mamy piękną więc pewnie kto może to korzysta jeszcze z uroków bycia na dworze ????:laugh2:

Miłego Dnia :happy::laugh2::cool2:

Zuziu gorące życzenia urodzinowe :-):-):-)

jestem mocno podziębiona i nie chce mi się pisać kiedy w gardle szaleje mi stado dzikich bestii :no::wściekła/y:

słońca życzę :tak:

dziś już mi lepiej, stado bestii już tak nie szaleje, bo je traktuję Tantum Verde. jutro do pracy. nie chce mi się iść;-)

witaj Mia26 :-) ja też w sumie z okolic Areny - z Palacza :tak:

Katuś dużo zdrówka dla Haneczki :tak: a jak Ty sobie radzisz po wyjeździe mamy? jak rehabilitacja ręki?
masz kontakt z Biedronką, prawda? co tam u niej słychować?

buziaki Poznanianki :*

hello laseczki...zdrówka dla wszystkich:))))))))))))))))))))))
leyna u mnie do pizdy like always:((((a poza tym to super:)))))))))))))))))))))))))))))))))))):shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
pozdrawiamy

CZOŁEM LUDZIE PRACY!!!!:sorry::cool::cool2::sorry:

wczoraj też byłm taka zajeta w pracy,że czasu mi na wiele rzeczy brakło, min. na BB, ale widzę,że nie tylko ja jestem zajeta :confused::no::tak:

wszystkim chorowitkom,życzę powrotu do zrowia i do rzeczywistości :-p a rzeczywistośc za oknem jest piekna i słoneczna, więc szkoda czasu na chorowanie :cool:

witam nową koleżankę Mia 26 :-):tak:

a u mnie w żłobku zrobiła się mała zadyma-wg przepisów co rano powinny ciocie mierzyć dzieciom temperaturę, ale w praktyce robiły to tylko w okresie zmorzonej zachorowalności, ale jacyś nadgorliwi rodzice podkablowali, wczoraj była jakaś kontrola i co rano męczą od dziś dzieciaczki termometrem, brrr.... :no::szok::baffled::confused::cool::cool2::sorry:

Witam Was w poniedziałek :-):-):-)

Witam nową mamusię Mia26 :-) Pisz kochana często, bo wątek ostatnio nam siada ;-)

Jarzembinka - serio takie są wymogi, żeby co rano mierzyć temp :confused::confused: Szok... Nie wiedziałam o tym:szok:

No nic, ja tylko pozdrawiam Was wszystkich, a chorutkim życzę powrotu do zdrowia :-)

reklama
czesc piekne :)
nie mialam czasu ani weny ostatnio do pisania...
wczoraj przyjechala moja mama:-),zostanie do konca miesiaca...

dzis zaczelam fizykoterapie,2 tyg bede chodzic;Leyna - zastrzyki pomogly,w temblaku nie musze nosic,bo reka sie wzmocnila;czasem pobolewa,ale nadal dretwieje:sick:
Hania marudzi straszliwie.zabkuje,dzis przebil sie jej 3 zabek...

Biedronka.sie odezwala do WAS/NAS sama :-) pozdrawiam Cie mocno...
Jarzebinka -moze i dobrze,ze ktos nakablowal.Nie musi sie martwic ten,komu dziecko nie choruje w ogole.Ale Ci ktorym dziecko non-stop cos lapie,maja problem,jeszcze tym bardziej wtedy,gdy sa na tyle uczciwi wobec innych,ze zasmarkanego dzieciaka do przedszkola/zlobka nie posylaja.Normalnie powinien byc jakis przepis dotyczacy tych spraw.albo niech w takich placowkach stworza izolatki..i tyle.Wszystkie chore dzieciaki beda tam siedziec,A nie w grupach ze zdrowymi...jeszcze..

Jesli w mym tekscie bedzie wiecej literowek niz zwykle..hyhy...to wybaczcie,ale mamy nowego kompa..i klawiature hheheh i jakos nie moge sie do niej przywyczaic...inny rozstaw klawiszy...
Meza teraz nie bede parwie widywac,ma tyle roboty,ze chyba bedzie spac w pracy:sick: normalnie...
i tyle...

Pozdrawia Katka :ninja2:

Do góry