reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Z okazji 4 urodzin dla Katkowej Zuzinki

Ile płatków ma stokrotka,
ile jabłek ma szarlotka,
ile kurek jest w kurniku,
ile ząbków jest w grzebyku.
Tyle słońca i słodyczy,
Gabrysia, Kasia i Łukasz serdecznie Ci życzy.
koteczekhc4.gif

reklama
dopiero dzisiaj nas podłączyli do świata w pracy, więc dołańczam się do życzeń urodzinowych:

Poprzez łąki, dolinami, biegnie kangur z życzeniami. Spieszy się, by być na czas. Wie, że urodziny masz.
dla Zuzi moc gorących życzeń
od Kasi i Kacperka

a wogóle to przez ten remont w pracy bajzel na kółkach, ekipa remontowa nie doliczyła się okien i 2 im brakło, więc teraz czekamy na resztę i pracujemy w polowych warunkach, czyli brud i pył, i jeszcze tak przez ok. 2 tygodnie, koszmar :no:

ale pogode mamy piękną więc pewnie kto może to korzysta jeszcze z uroków bycia na dworze ????:laugh2:

Miłego Dnia :happy::laugh2::cool2:

Zuziu gorące życzenia urodzinowe :-):-):-)

jestem mocno podziębiona i nie chce mi się pisać kiedy w gardle szaleje mi stado dzikich bestii :no::wściekła/y:

słońca życzę :tak:

dziś już mi lepiej, stado bestii już tak nie szaleje, bo je traktuję Tantum Verde. jutro do pracy. nie chce mi się iść;-)

witaj Mia26 :-) ja też w sumie z okolic Areny - z Palacza :tak:

Katuś dużo zdrówka dla Haneczki :tak: a jak Ty sobie radzisz po wyjeździe mamy? jak rehabilitacja ręki?
masz kontakt z Biedronką, prawda? co tam u niej słychować?

buziaki Poznanianki :*

hello laseczki...zdrówka dla wszystkich:))))))))))))))))))))))
leyna u mnie do pizdy like always:((((a poza tym to super:)))))))))))))))))))))))))))))))))))):shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
pozdrawiamy

CZOŁEM LUDZIE PRACY!!!!:sorry::cool::cool2::sorry:

wczoraj też byłm taka zajeta w pracy,że czasu mi na wiele rzeczy brakło, min. na BB, ale widzę,że nie tylko ja jestem zajeta :confused::no::tak:

wszystkim chorowitkom,życzę powrotu do zrowia i do rzeczywistości :-p a rzeczywistośc za oknem jest piekna i słoneczna, więc szkoda czasu na chorowanie :cool:

witam nową koleżankę Mia 26 :-):tak:

a u mnie w żłobku zrobiła się mała zadyma-wg przepisów co rano powinny ciocie mierzyć dzieciom temperaturę, ale w praktyce robiły to tylko w okresie zmorzonej zachorowalności, ale jacyś nadgorliwi rodzice podkablowali, wczoraj była jakaś kontrola i co rano męczą od dziś dzieciaczki termometrem, brrr.... :no::szok::baffled::confused::cool::cool2::sorry:

Witam Was w poniedziałek :-):-):-)

Witam nową mamusię Mia26 :-) Pisz kochana często, bo wątek ostatnio nam siada ;-)

Jarzembinka - serio takie są wymogi, żeby co rano mierzyć temp :confused::confused: Szok... Nie wiedziałam o tym:szok:

No nic, ja tylko pozdrawiam Was wszystkich, a chorutkim życzę powrotu do zdrowia :-)

reklama
czesc piekne :)
nie mialam czasu ani weny ostatnio do pisania...
wczoraj przyjechala moja mama:-),zostanie do konca miesiaca...

dzis zaczelam fizykoterapie,2 tyg bede chodzic;Leyna - zastrzyki pomogly,w temblaku nie musze nosic,bo reka sie wzmocnila;czasem pobolewa,ale nadal dretwieje:sick:
Hania marudzi straszliwie.zabkuje,dzis przebil sie jej 3 zabek...

Biedronka.sie odezwala do WAS/NAS sama :-) pozdrawiam Cie mocno...
Jarzebinka -moze i dobrze,ze ktos nakablowal.Nie musi sie martwic ten,komu dziecko nie choruje w ogole.Ale Ci ktorym dziecko non-stop cos lapie,maja problem,jeszcze tym bardziej wtedy,gdy sa na tyle uczciwi wobec innych,ze zasmarkanego dzieciaka do przedszkola/zlobka nie posylaja.Normalnie powinien byc jakis przepis dotyczacy tych spraw.albo niech w takich placowkach stworza izolatki..i tyle.Wszystkie chore dzieciaki beda tam siedziec,A nie w grupach ze zdrowymi...jeszcze..

Jesli w mym tekscie bedzie wiecej literowek niz zwykle..hyhy...to wybaczcie,ale mamy nowego kompa..i klawiature hheheh i jakos nie moge sie do niej przywyczaic...inny rozstaw klawiszy...
Meza teraz nie bede parwie widywac,ma tyle roboty,ze chyba bedzie spac w pracy:sick: normalnie...
i tyle...

Pozdrawia Katka :ninja2:

Do góry