reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

doskonale Cię rozumiem :) chociaż ja się wcześnie dowiedziałam że będzie chłopak ale i tak nie mogliśmy się doczekać :D

chłopaki mi dali wolne, spacerują sobie a ja siedzę z maseczką na twarzy w necie... bardzo lubię dzień kobiet :D mimo, że to jutro a dzisiaj mój mąż ma imieniny :p e tam, święto jest święto :p

reklama
Tygrys niby dziewcze ktore sprzedawalo bilety pow ze o 21 wyjda ale nie wydaje mi sie zeby wyszli punktualnie,pewnie jakos okolo 23 wyleza chociaz moge sie mylic...my wyjezdzamy o 20.45 z domu a tam jakos o 21 sie umowimy kolo wejscia do fantasy? moze byc?

Dziewczyny udanej imprezy :-) wypijcie za moje zdrówko, psychiczne hehe :p
ja jednak nie idę, kaskę na coś innego przeznaczyłam :-)

dzisiaj cały dzień z Monią przełaziłyśmy hehe fajnie było, ta pogoda sprawia, że człowiek szczęśliwszy się robi :-)

Ilonka, jak to co?? siedzieć z nami :p

Brzoskwinka - właśnie??
AgatkaT - właśnie?? :p

co do gołodupców to ja się bardziej boję ryczących czterdziestek :D

Ilonka no ja najacze sobie upatrzyłam, ale fakt. 200zl wszystko króluje w tych cenach, ale co zrobić.. a tenisówki na wiosnę lato chce..
w zeszłym roku miałam i świetne są takie cichobiegi :-D

reklama
Ja jestem z małej miejscowości 60 km od Poznania. Mieszkałam 2 lata w Poznaniu. Na stare śmieci wróciliśmy we wrześniu 2010. Ale ogólnie znów mamy w planach powrót do Poznania. Może w styczniu 2012? Jak już Nasza Kruszynka podrośnie... Sama nie wiem.

U Nas nie ma perspektyw... Kiepsko z pracą. Nie mamy swojego mieszkania.

A Poznań, to Poznań.

Powiem Wam, że brakuje mi tego poznańskiego pędu... Wypadów do galerii, kina, restauracji...
ehhh

Do góry