reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

doskonale Cię rozumiem :) chociaż ja się wcześnie dowiedziałam że będzie chłopak ale i tak nie mogliśmy się doczekać :D

chłopaki mi dali wolne, spacerują sobie a ja siedzę z maseczką na twarzy w necie... bardzo lubię dzień kobiet :D mimo, że to jutro a dzisiaj mój mąż ma imieniny :p e tam, święto jest święto :p

reklama
Tygrys niby dziewcze ktore sprzedawalo bilety pow ze o 21 wyjda ale nie wydaje mi sie zeby wyszli punktualnie,pewnie jakos okolo 23 wyleza chociaz moge sie mylic...my wyjezdzamy o 20.45 z domu a tam jakos o 21 sie umowimy kolo wejscia do fantasy? moze byc?

Dziewczyny udanej imprezy :-) wypijcie za moje zdrówko, psychiczne hehe :p
ja jednak nie idę, kaskę na coś innego przeznaczyłam :-)

dzisiaj cały dzień z Monią przełaziłyśmy hehe fajnie było, ta pogoda sprawia, że człowiek szczęśliwszy się robi :-)

Ilonka, jak to co?? siedzieć z nami :p

Brzoskwinka - właśnie??
AgatkaT - właśnie?? :p

co do gołodupców to ja się bardziej boję ryczących czterdziestek :D

Ilonka no ja najacze sobie upatrzyłam, ale fakt. 200zl wszystko króluje w tych cenach, ale co zrobić.. a tenisówki na wiosnę lato chce..
w zeszłym roku miałam i świetne są takie cichobiegi :-D

reklama
Ja jestem z małej miejscowości 60 km od Poznania. Mieszkałam 2 lata w Poznaniu. Na stare śmieci wróciliśmy we wrześniu 2010. Ale ogólnie znów mamy w planach powrót do Poznania. Może w styczniu 2012? Jak już Nasza Kruszynka podrośnie... Sama nie wiem.

U Nas nie ma perspektyw... Kiepsko z pracą. Nie mamy swojego mieszkania.

A Poznań, to Poznań.

Powiem Wam, że brakuje mi tego poznańskiego pędu... Wypadów do galerii, kina, restauracji...
ehhh

Do góry