reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

a ja to dziwna jestem bo zarazem uwielbiam latać i się boję :p
Skrzat co kupiłaś fajnego?
Natuśka co robisz jutro od 5??
Brzoskwinka poproszę! bo chciałam zwykłego biszkopta z masą albo murzynka albo zebrę... a czekolade mój uwielbia :D

edit: zmykam spać, dobranoc!

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie z rana:) my juz z abndytka od 6.30 nie spimy... nocka w miare:)

co do @to dostalam w styczniu czyli 4 miesiace po porodzie i mialm ( o zgrozo) az 2 tyg a co bedzie teraz dalej to zobaczymy:)

to ja wam napisze przepis na 3 bit bez pieczenia:)

składniki:
2 paczki duzych herbatnikow ( z biedronki) moga byc tez zwykle to wtedy chyba 4 albo 5 paczek
1 puszka masy krowkowej
2 budynie śmietankowe albo waniliowe+4 lyzki cukru
1 kostak masla
0,5 l mleka
0,5 l śmietanki 30%
2 zageszczacze "smietan- fix"

wykonanie:
budyn ugotowac w 0,5 l mleka wystudzic i utrzec z maslem na jednolita mase
ulozyc na blaszcze jedna warstwe herbatnikow, podgrzac w kapieli wodnej albo w mikrofali mase krowkowa i rozprowadzic na herbatnikach na to druga warstwa herbatnikow, potem masa budyniowa,znowu herbatniki i na to ubita Smietanke 30% z 2 "smietan=fix" i 1 czubata lyzka cukru pudru(moze byc bez) na wierzch mozna starkowac czekolade:) do lodwki na dwie godz zeby sie "przegryzlo" i gotowe:)
smacznego:)
moj m je uwielbia wiec robie je dosc czesto:)

uwielbiam takie placki słodkie :D mniam mniam ;p dzisiaj go chyba zrobie, chociaż skubne niestety tylko kawałeczek, ale co tam, dla tego kawałeczka warto zrobić hehe ;) pyszneeee już mi ślinka leci :) ja robiłam coś podobnego ale miałam przepis od koleżanki i się nazywał "Placek krówka" :) ale bardzo podobny tyle ze z krakersami i bez czekolady na wierzchu

Witam przy kawci.

Wy już od rana o jedzeniu słodkości? Teraz mi sie czegoś chce a nie moge. W nocy wymiotowałam jak kot i dalej mnie mdli. Dzisiaj robie głodówke a jak Mąż wróci z pracy to sie kłade do łóżeczka.

Miłego dnia!

znowu o lodach i to w dodatku w takim stanie ;p no to nieźle bo jak by mnie mdliło i bym wymiotowała to raczej myślenie o jedzeniu a zwłaszcza o słodkim by mi nie pomagało :)

reklama
Do góry