reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ajentka ja robie podobnie tylko biszkopt budyn truskawy i galaretka :)

ogladam tv puls o samolotach o zgrozo...juz mysle o wakacjach i locie ja mam fobie latania

Niko dopiero usnal ale dzisiaj miał powera

ajentka cmokasy dla Marcelka!!!!!!!

reklama
patrzylam ostatnio na forum kwietniówek i jedna laska wydała na cala wyprawke wraz z lekarzami i taki etam 9tys

a nie jest za słodkie??
Jak dla mnie nie

Któras pisała o bólu kręgosłupa ale nie pamiętam która. Próbowałaś
Maść Końską chłodzącą

Zastosowanie: bóle mięśni, stawów, kręgosłupa, stłuczenia, obrzęki i nadwyrężenia. Szybko i skutecznie usuwa dolegliwości we wszelkich bólach mieśniowo-stawowo-kostnych.
Balsam zawiera pełnowartościowe wyciągi z roślin o działaniu leczniczym takich jak: rozmaryn, arnika, kasztanowiec zwyczajny, mięta.
Kasztanowiec zwyczajny: Uszczelnia ściany naczyń włosowatych i zwiększa ich przepuszczalność do stanu normalnego dzięki zmniejszeniu kruchości naczyń. Usprawnia przepływ krwi w naczyniach żylnych, co hamuje krzepliwość krwi i przeciwdziała powstawaniu zakrzepów wewnątrznaczyniowych. Działa przeciwbakteryjnie, przeciwzapalnie i łagodnie ściągająco.
Arnika: Działanie zewnętrzne na krwiaki, stłuczenia, obrzęki pourazowe, oparzenia.
Rozmaryn: Stosowany zewnętrznie działa na bóle mięśni, oraz poprawia krążenie. Odkaża, pubudza.
Mięta: Posiada właściwości pobudzające, kojące bóle, mocno chłodzące, antyseptyczne. Działa odprężająco.
Maść końska chłodząca jest także idealna przy kontuzjach i urazach dla sportowców.Stosowana i polecana przez masażystów. Preparat szybko się wchłania i przyjemnie pachnie.
Cienką warstwę maści wcierać w bolące miejsca, aż do wchłonięcia. Tylko do użytku zewnętrznego. Uwaga! Nie stosować w miejscach podrażnionych oraz w okolicy oczu, ust, nosa i błon śluzowych.
Forma: Żel
Tylko do stosowania zewnętrznego !

reklama
Do góry