reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dziewczyny moja tez za duzo nie placze na szczepieniach tyle co krzyczy i "puffa" jak byczek maly:-) goraczkuje tez pierwszy raz. do tej pory po szczepieniach bylo dobrze tylko dzisiaj... no coz zawsze musi byc ten pierwszy raz:) no i ma etap noszenia, tatus nosi i tuli:) a temp. 38 st:-( oj oj oj

edit. a ja allegro uwielbiam zawsze cos fajnego wychacze:)

reklama
Dziewczyny moja tez za duzo nie placze na szczepieniach tyle co krzyczy i "puffa" jak byczek maly:-) goraczkuje tez pierwszy raz. do tej pory po szczepieniach bylo dobrze tylko dzisiaj... no coz zawsze musi byc ten pierwszy raz:) no i ma etap noszenia, tatus nosi i tuli:) a temp. 38 st:-( oj oj oj

edit. a ja allegro uwielbiam zawsze cos fajnego wychacze:)
a podałas cos przeciwgorączkowego?

a ja pierwszy raz się przejechałam na allegro - 3 tygodnie temu zapłaciłam za towar i ani widu ani słychu - brak kontaktu ze sprzedającym:wściekła/y:

a to jest dodatkowa? nie wiem jeszcze nie myslam o tym...narazie ma same obowiazkowe szczepienia nie szczepie jej ani na pneumo ani na rota ani na meningo.
tak dodatkowe ja sczepiłam tylko na pneuma ale to ze względu na częste zapalenia płuc

Nati już od 40 minut śpi a Damianek własnie zasypia:-)

Moi tylko gorączkowali po szczepionce na odre, różyczke i świnke bodajże.

A na ospe wietrzną szczepicie?

o kurde, to mnie teraz nastraszyłaś bo Seba jeszcze nigdy nie gorączkował (no dobra, raz miał 37) po szczepieniach (ale w sumie był kłuty tylko 3 razy bo mieliśmy 6w1) i teraz nas czeka ta na trzy choroby... i na ospę chyba też zaszczepimy, nie wiem, jeszcze nie rozmawiałam z lekarzem, a Ty szczepiłaś Julia?
też nie szczepiliśmy na meningo, penumo i rota... i tak wylądowaliśmy w szpitalu z innym wirusem więc szczepienie nic by nam nie dało;-) bo przez chwilę miałam wyrzuty że nie zaszczepiłam na rota, ale lekarka szybko rozwiała moje wątpliwości... ale po tym co się naoglądałam w szpitalu to się zastanawiam czy nie zaszczepić na pneumo (bo to chyba te od zapalenia opon mózgowych, sepsy itp?)

Ilonka trzymaj się i nie rozkładaj się!

Tygrynka my ospe wietrzną prześliśmy rok temu - obaj - dziecko z AZS i ospa wietrzna - 3 miesiące leczenia szpitalne:szok: i po tej ospie ma stałe bąble Damianek które już niezejdą:-(

hej moja śpi już a m na nocnym strzelaniu więc jestem wasza do 21.30 chyba:)

co do szczepień to ja tez nie szczepiłam na rota czy pneumo. chyba po pierwszym szczepieniu mi gorączkowałą ale tak to luuuz w razie w zawsze mam nurofen truskawkowy:) jak by co to Asiu wleć po niego:)

ilonka tylko nam nie zachoruj bo będzie kiepsko..

reklama
Do góry