reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
:-) dziewczyny macie zdjęcia?? ze spotkania ??jak co to ja poproszę :-)

to w końcu które idą jutro do kina?? meldować się!!

Rikapa zdjęcia wrzucam na fb, no inaczej laptop będzie mi się wieszał :(
wybrałam najlepsze i niedługo już będą :-)

mamaGabi w google PROVITA wpisz.

rikapa ja ide, Guziczek tez napewno, Brzoskwinka chyab tez, Tygrynka tez... i kto jeszcze?

Skrzat910 no na ten drugi to oki moge sie przejsc tylko musze sprawdzic gdzie to jest ale wiesz co chyab dopiero w przyszlym mieisacu bede moglasie wybrac....

MamaGabi ja najchętniej to tak z towarzystwem. Chociaż chętnie bym chociaż troche se ulżyła bo masaże na NFZ dopiero mam za 2,5 miesiąca. Ja mam blisko na Kopanine.

ja sie zorientuje w swoich finansach i wtedy dam znac jak cos jeszcze zreszta sie umowimy bo mnie tez boli i tez bym sobie ulzyla:) tylk oja to biore chyab godzinny:) hehehehehe no ja masaze tez dopiero w kwietniu bede miala w tym sanatorium do ktorego jedziemy:)

Brzoskwinka luknij na ten ktory ja podalam tzn te studio masazu bo tam godz kosztuje 60 zl:) a sa tez zajecia ze zdrowego kregoslupa i jak sie przyprowadzi dwie osoby to po 20 zl za 45 min zajec indywidualnych

Ja na początek Asiu chciałam coś tańszego, bo chciałam iść nawet w tym tygodniu, bo coś mi strzeliło w plecach..
ale może w marcu na tamto się skuszę, zobaczę jak z kasą będę stała, bo chcę M. naciągnąć na jakiś fajny pakiet masaży :-)

reklama
Do góry