reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

No nic pogadajcie sobie o spotkanku, nie będe przeszkadzać;-)

Ide dzieci kapać, później do Was wpadne:tak:

reklama
a ja właśnie miałam napisać - Julia gratuluję świetnych wyników!!! oby częściej i więcej takich :tak:

czyli jutro nalot na maca :p

No widze dziewczynki ze spotkanie sie Wam udalo to super:) no mam nadziej ze jutrzejsze w kinie tez sie nam uda:) he he he
skrzat910 moja tez dzisiaj troche maruda ale to dlateog ze tatus w domu i wie ze ten ja ponosi a ja nie:tak: he he
kurde musze znalezc jakiegos masazyste bo mnei strasznie ale to strasznie boli kregoslup normalnie czuej taki bol jak zanim mnie operowali:( weic tragedia:( dzisiaj w nocy to nawet spalam z bandytka zeby jej nei wyciagac z lzoeczka bo nie dalabym rady:(

mama86 a moze twoja mala ma uczulenie na proszek do prania albo plyn do plukania teraz tak mi do glowy przyszlo.

julia super ze maly ma wyniki dobre:)

O widze że spotkanko sie udało.:-)

MamaGabi moja dziś mi dała tak w kość że ja już ledwo zipie. Czekam aż Mąż ją wykąpie i ja ide kąpu a potem lulu. Dali mi w kość na ćwiczeniach.

Kasia ja tez dzisiaja padnieta. a zrobilas wkoncu te poledwiczki?
moja bandytka ma dzisiaj dzien przekrecania sie na boki no lapie sie za stopy i kula sie na boki ale spi marnie przez ten wiatr na spacerze to spac nei mogla:(

a czemu cie dzisiaj wykonczyli? kiedy konczysz te cwiczenia?

Nie no ja je na walentynki planuje zrobić. Póki co szukam jakiegoś smacznego pomysłu.
Mojej dzisiaj nie szło dogodzić. Ani leżeć ani siedzieć ani na rączkach ani w łóżeczku tylko by chciała żebym ją podrzucała do góry.
A co do ćwiczeń to dzisiaj miałam takie intensywne ćwiczenia na przyrządach i sie zmęczyłam a kończe w piątek.

Oj Bryoskwinka chetnie ale jakbzs mogla mi link wyslac co? prosze:)

skrzat moja teraz padla, tatusiowi na rekach ale pol godzi sie obudzi pewnie i dobrze o 20 jak padnie tak bedzie spala (mam taka nadzieje) ja chya btez ide dzisiaj wczesniej spac.
a co ci daja te cwiczenia? bo nie wiem czy sie pytalam jak bylas?

http://www.studiomasazu.pl/cennik.php

Ostatnia edycja:
Brzoskwinka a gdzie jest ten salon? Poprosze o linka.
MamaGabi a pytaj sie pytaj:tak:. Dają mi poprawe w ruchomości stawów. Np że moge wejść do ciebie po schodach, iść na dłuższy spacer itp.

reklama
Do góry