reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej dziewczyny ja na szybko bo Emilka chce spać i chce się poprzytulać do mamy wiec zmykam do niej ;)

postanowiłam :-) zaczynam się odchudzać :-) od poniedziałku na serio :-) muszę około 25-30 kg schudnąć :-) mam na to rok :-)
ja muszę zgubić tyle samo tylko zaczynam od jutra jakoś się mówi żeby nie zaczynać od poniedziałku hihi ;)

Rikapa

A ten cennik na suchy las to jest za godzine czy za wejście? A może ktoś sie za tydzień wybiera?
za godzinę ;)

Dziewczyny a dajcie linka na suchy las na basen. Ile kosztuje? I gdzie można dostać te specjalne pampki dla maluszków na basen?
pampki mają na basenie chyba 4lub 6zł za sztukę nie pamiętam ;) albo kup w markecie są tam gdzie zwykłe pieluszki :)

jeśli idziesz z dzieckiem to wejścia osobnego nie ma bo ja chciałam iść z Dominikiem a oni że dziecko idzie z rodzicem do damskiej lub męskiej przebieralni :/ widownia zamknięta już od początku też nie idzie wejść :/

Brzoskwinka ja zobacze co sie będzie działo po pierwszym wyjściu. A od czasu jak sie ciepło zrobi to już regularnie będziemy chodzić.

Ilonka nie kompleksuj sie! Kurcze ja mam rozstępy i całe pokłady celulitu i lotto mi to. Jak komuś nie pasi to niech sie nie patrzy. A i kiedy proponujesz wyjście?

Julia dzieki za opis. tak sie zastanawiam czy mi by pomoglo. gdzie kupujesz? zamawiasz w necie? czy idzie gdzies dostac w poznaniu? na ile starcza? i ile dokladnie kosztuje? 200zł? sorry za ilość pytań, ale probuje na wlasna reke wyjsc. bo przez to cholerstow mam same doły.i brak checi do wyjsca z domu.
kupuje ze strony kumpeli która mi to poleciła Akuna ja kupuje dzieciom winogrono bo jest jeszcze mieta ale tego niemiałam, kosztuje 168 zł i dla dorosłego starcza na miesiąc tylko niestety bo to sie przelicza 0,4 ml na kg masy ciała ALVEO :: Zdrowie i uroda w zasigu rki
Na temat ALVEO jest mase informacji w sieci
No i ja dzwoniłam po porade do Pani dr - Jakubczak Akuna - Porady ekspertów

julia czytam właśnie że ten preparat można stosować przy odchudzaniu też , a może na moją twarz też mi pomoże??? ja mam takie czerwone plamki na twarzy

Julia o tym kinie to chodzilo z dziećmi seans filmowy!! teraz zaczailam ze mowilas ze dzieci nie masz z kim zostawic? albo cos mi sie powaliło. jesli tak to sory.
Rikapa ja nigdzie nie jade!bo nie wroce!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa to musze pomysleć:-D to miało byc na 12-stą? I jaka cena biletów?

reklama
Do góry