reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Rybka usmażona a frytki sie robią. Jeszcze sobie walnęłam
e030.gif
i od razu mi lepiej.
Dziś wieczorem opieke nad Małą sprawuje Mąż a ja sie rusze tylko w wypadku dłuższego płaczu.

Julia dzięki za linka. Zobaczymy czy mi sie uda nauczyć.

zrobiłam sobie sałatkę :-) i teraz czuję się nażarta :-)
Po sałatce????:szok:

Rybka usmażona a frytki sie robią. Jeszcze sobie walnęłam
e030.gif
i od razu mi lepiej.
Dziś wieczorem opieke nad Małą sprawuje Mąż a ja sie rusze tylko w wypadku dłuższego płaczu.

Julia dzięki za linka. Zobaczymy czy mi sie uda nauczyć.

Pewnie rób mi smaka na rybke i frytki:-D

Wydaje mi się że niektóre sposoby nie są trudne, ale nigdy niewiązałam tylko widziałam na plaży jak jedna dziewczyna wiązała, ale Ona najpierw prowizorycznie zawiązała potem wsadziła dziecko a potem wszystko "podociągała" i ułożyła dziecko

zapraszam na żurek jest pyszny, a dzisiaj lub jutro zabiorę się za robienie ciasta drożdżowego z porzeczką czerwoną (czekam aż drożdże rozmrożą się i do roboty sie zabieram)

Dzisiaj byłam w Lidlu i kupiłam rajstopki dla małego za 7zł powiem wam że grube są i powinny sie dobrze nosić ale to dopiero na lato jesien ale co tam kupilam sobie zaszalałam

Julia ja też dołączam się do współczucia na serio bo co takie małe istotki zrobiły że tak muszą cierpieć. A może jakiś znachor albo coś takiego??

Właśnie An ma racje z tym znachorem. Skoro medycyna konwecjonalna nie może Juli dzieciom pomóc to może niech zaryzykuje i poszuka szeptuły. Te babki to ginący gatunek ale kuzynka opowiadała że jej teściowa jeździła gdzieś na lubelszczyzne na jakąś wioche i że to było totalne zadupie i jej pomogła. Wyleczyła ją z jakieś dolegliwości która ją długo męczyła i za cholere żaden lekarz nie mógł poradzić. Miała ponoć jakieś zawroty głowy ale wyniki były dobre i lekarze nic nie mogli znaleść a jej sie to nasilało i nawet mdlała. A pojechała z dwa razy do tej szeptuły i przeszło wszystko.

Julia ja też dołączam się do współczucia na serio bo co takie małe istotki zrobiły że tak muszą cierpieć. A może jakiś znachor albo coś takiego??

Pomyśle jak jakiegoś wynajde to czemu nie.
A najbardziej wkurzające jest to że w Naszych rodzinach nikt tego paskuctwa nie ma.

Wiecie może gdzie w Poznaniu jest basen z wodą ozonowaną? chyba tak to sie pisze?

reklama
Do góry