reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Wczoraj kupiłam w Kauflandzie młodej jakieś czeskie pieluch ( piwo mają pyszne to i pieluchy będą ok ) i są super mięciutkie, ładne, przylepce dobrze trzymają i są niedrogie, czasem warto coś wypróbować :-)
Hehe dobre!!!:-D:-D:-D

Już jedne wyniki wskazały niedoczynność tarczycy, ale endokrynolog zaleciła powtórzyć badanie po dwóch tygodniach i w Jej labolatorium więc dzisiaj pojechałam. Bo podejrzewa ze przez sterydy dożylne mogły wyjść błędne wyniki bo ponoc czasami się tak zdarza. No nic zobaczymy w środe mam dzwonić jak wyniki będą złe to wtedy się z Nią umawiam na wizyte
A leki osłonowe ma zmieniane bo co jakiś czas trzeba? Trzymam kciuki za dobre wieści! Aha i sie nie martw tak bardzo bo ja po sterydach dożylnych miałam podejrzenie ziarnicy złośliwej bo wszystkie węzły chłonne mi nagle urosły od 0.5 do 2,5 cm.

dj "ale gro" - odradzam , który na weselu mojej kuzynki się schlał i zagrał na koniec barkę --- haha no koments :)
Ale chyba mu nie zapłacili? Ale popelina!:szok:

Brzoskwinka
wielki przytulasek dla ciebie! A kysz kysz wszystkie smutki!!!

My dopiero do domku dotarliśmy. Po ćwiczeniach pojechałam do kumpeli na kawulca i ploty. Wyżaliłam sie na teścia i wogóle. Lepiej mi jakoś.

dziewczynki nadarzyc nie moge za wami:)
na "och karol" chetnie bym poszla i nawet w srode ejzel ibede miala auto to mi pasuje moze i Guziczek by poszla tez:) bo juz wczesniej rozmawialysmy o wypadzie do kina:)

Rikapa super ze masz wolne odpoczniesz troche:) bo z tego co zdarzylam sie domyslic to masz jakas nieciekawa sytuacje w pracy cio?

Brzoskwinka nie smutaj sie kobietko:) glowa do gory bedzie dobrze:) musi byc dobrze:)

no moja juz chrapulka:) dzisiaj sie jej w miare porpawil humorek po tym jak kupke zrobila ( tzn pomoc jej musialm) ale bylo potem dobrze i nawet cieszyla sie itp. i zaczela sie dzisiaj przekrecac sama z pleckow na brzuszek:) (jupi)

kurde nadal drapie mnie te gardlo:( oszalec mozna:)

julia trzyamm kciuki za wynikibadan:)

poziomeczka hehehe dobre z tym dj

a dziewczynki czemu chcecie dj na wesle? czemu nie orkiestre? a duze te weseliska robicie? na ile osob?

edit. dzieki natuska sama mam okropnych tesciow i za akzdym razem jak jedziemy do domu to mam nerwa a otem sie dziwie ze dziecko moje ma alergie na babcie:0 hheheeh ale tak powaznie to Gabi nie toleruje swojej babci (mojej tesciowej) jak ta sie zbliza do niej to ta w ryk:( a ostatnio chciala przyejchac tu babsztyl jeden:(

Ostatnia edycja:
Rikapa to sobie odpoczniesz :) od pracy :)

An to ja mieszkam na tym osiedlu, koło którego na pewno przejeżdżałaś tylko w tych starych blokach, szkoda jednak , że nie jesteś stąd, a na przeciwko tego osiedla koło którego byłaś mamy park, gdzie chodzę na spacerki z mała.

Brzoskwinka - rozumiem na żywo by było jeszcze lepiej ... :) a do kina się zgadamy wszystkie :) na och karol bym poszła ...

na tuska a pediatra polecała już pimafucort tylko to steryd ? Jak mała miała kłopoty ze skórą to dermatolog poleciła krem cetaphil MD dermaprotector skóra malej się momentalnie poprawiła znikły suche placki może to pomoże ale też dostawała inne leki fenistil, ketotifen, wapno.

skrzat91o zapłacili i to 1500 zł bo z góry ...

Ostatnia edycja:
no własnie nie moge takimi jej smarowac :wściekła/y: tak sie podrapała ze wszytsko jest od krwi :wściekła/y:
kurcze :-(

a jakie maści już stosowałaś?

Poziomeczka ja na to kino pójdę nawet sama w środę, jeśli nikt nie będzie chciał he he
coś ze sobą muszę zrobić..

ja sobie właśnie gingersa otowrzyłam :-)

reklama
Do góry