Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
ojj... masz rację, ale wiesz na żywo to co innego..SI NIE MÓW , ZE TY TEŻ STAD FAJNIE BY BYŁO :-):-)
Brzoskwinko wygadać się czasem trzeba, nie łapaj doła plizzzi jak to sama siedzisz nas tu całe mnóstwo
:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojj... masz rację, ale wiesz na żywo to co innego..SI NIE MÓW , ZE TY TEŻ STAD FAJNIE BY BYŁO :-):-)
Brzoskwinko wygadać się czasem trzeba, nie łapaj doła plizzzi jak to sama siedzisz nas tu całe mnóstwo
:-)
Hehe dobre!!!Wczoraj kupiłam w Kauflandzie młodej jakieś czeskie pieluch ( piwo mają pyszne to i pieluchy będą ok ) i są super mięciutkie, ładne, przylepce dobrze trzymają i są niedrogie, czasem warto coś wypróbować :-)
A leki osłonowe ma zmieniane bo co jakiś czas trzeba? Trzymam kciuki za dobre wieści! Aha i sie nie martw tak bardzo bo ja po sterydach dożylnych miałam podejrzenie ziarnicy złośliwej bo wszystkie węzły chłonne mi nagle urosły od 0.5 do 2,5 cm.Już jedne wyniki wskazały niedoczynność tarczycy, ale endokrynolog zaleciła powtórzyć badanie po dwóch tygodniach i w Jej labolatorium więc dzisiaj pojechałam. Bo podejrzewa ze przez sterydy dożylne mogły wyjść błędne wyniki bo ponoc czasami się tak zdarza. No nic zobaczymy w środe mam dzwonić jak wyniki będą złe to wtedy się z Nią umawiam na wizyte
Ale chyba mu nie zapłacili? Ale popelina!dj "ale gro" - odradzam , który na weselu mojej kuzynki się schlał i zagrał na koniec barkę --- haha no koments![]()
kurcze :-(no własnie nie moge takimi jej smarowactak sie podrapała ze wszytsko jest od krwi
![]()
yyy no a co masz mała samą w domu zostawiać?Asia kierowniczki mają mi za złe że biorę opiekę jak mała zachoruje :-( długa historia :-(