reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

an
Julia bardzo Ci wspólczuję! a tarczyca juz stwierdzona? czy dopiero beda wyniki?

Już jedne wyniki wskazały niedoczynność tarczycy, ale endokrynolog zaleciła powtórzyć badanie po dwóch tygodniach i w Jej labolatorium więc dzisiaj pojechałam. Bo podejrzewa ze przez sterydy dożylne mogły wyjść błędne wyniki bo ponoc czasami się tak zdarza. No nic zobaczymy w środe mam dzwonić jak wyniki będą złe to wtedy się z Nią umawiam na wizyte

reklama
o rany aleście się rozpisały :) przyszłam się przywitać trochę poczytałam pierwszych stron ale nie nadrobię czytałam tylko , że an na głuszynie była? To ty stąd jesteś????
... bo ja tu mieszkam :) może my się znamy :)

[
QUOTE=kozaczino;6620530]
Wczoraj kupiłam w Kauflandzie młodej jakieś czeskie pieluch ( piwo mają pyszne to i pieluchy będą ok ) i są super mięciutkie, ładne, przylepce dobrze trzymają i są niedrogie, czasem warto coś wypróbować :biggrin2:
haha to mnie rozbroiłaś :)

Julia trzymam kciuki by wyniki wyszły dobre Twojemu synkowi , żal , ze tyle leków bierze - co jest na co choruje?

Tygrynka - czy Ty kiedykolwiek śpisz ??? Zazdroszczę Ci energii i czasem mi się zdaje , że masz ADHD :) ;-):-D pewnie przygotowania pełną parą do roczku.
Ja kiedyś myślałam o takim kinie, żeby pójść ale z małą teraz to nie usiedzi na miejscu.

dj "ale gro" - odradzam , który na weselu mojej kuzynki się schlał i zagrał na koniec barkę --- haha no koments :)

Ostatnia edycja:
hej hej spodziewałam się wielkiego nadrabiania, ale zaskoczyłyście mnie, że tylko killka stron do ogarnięcia miałam :p
my dzisiaj mieliśmy gości, chrzestny Adasia z narzeczoną do nas wpadli na kawkę.. trochę pogadaliśmy o mojej sytuacji..
trochę lżej mi na duszy.. ale i tak nie jest lekko. ostatnio tylko deprecha mi się włącza.. to chyba przez to samotne siedzenie w domu.. i tę pogodę :-(

Brzoskwinka oki to może być 17 luty mi pasuje no to jeszcze czekamy na opinie tygrynki i asi które też chcą się zabrać do fryzjera na świeże ploteczki+kawka:))) jak jesteś sama na spacerkach to zapraszamy do nas :0 masz niedaleko jak moja wyzdrowieje do końca to zapraszam na kawkę pogadamy sobie :)

Właśnie dziewczyny co z tym ciuchowiskiem??
Kochana u mnie się chyba trochę pozmienia, bo M. wczoraj wyjechał służbowo i wróci za tydzień, więc gdyby Wam jednak pasowało około 20 lutego to byłoby dobrze, bo jak M. wróci to ja dopiero wyjadę do dziadków, a muszę za tym moim głupkiem czekać, żeby wytłumaczył mi się z kilku spraw :/
ale po niedzieli chętnie na kawkę wpadnę :-)
Kobitki które nie miały panieńskiego - to idzie bardzo fajnie nadrobić :-). Z naszego grona forumowiczek na bank jest pare co chętnie w jeden wieczór oderwie sie od codzienności patrząc w piękne umięśnione ciałko i popijając dobry drink/wino/piwo.
jestem za! :-)
pasuje:tak: chyba:-p później sprawdzę mężowi w grafiku czy nie ma na popołudnie, ale nie wydaje mi się...
ja na ciuchowisko mogłabym się przejść.. a któraś idzie?

ja siedziałam wczoraj do 4 (Brzoskwinka w końcu skonczyłam Niańka - fajny :tak: dzisiaj startuję z kolejną:-D) - poczytałam, pogadałam z bratem, wyprałam małemu ciuszki na jutro...
i co? jak wrażenia po niańku? świetna, prawda? takim lekkim językiem pisana :-)
no ja na ciuchowisko idę na pewno, bo mam sporo na wydanie i parę ubranek bym kupiła.

o ile sie nie myle to 29 luty, chyba ok 15:00...
19 luty :-)
Brzoskwinka a co dzis jest? mamy randeczke? ze pytasz na ktora sie umawiamy??:))

powiedzcie mi co z ta palmiarnią ? cos konktnie wiadomo? bo moznaliwe ze przegapilam:)
nooo randeczka się szykowała ale chyba coś nam się nie udało ;-)

no właśnie może z tą palmiarnią dałybyście teraz przed 10 lutym? to bym też jeszcze dała radę z Wami pójść..
Wczoraj kupiłam w Kauflandzie młodej jakieś czeskie pieluch ( piwo mają pyszne to i pieluchy będą ok ) i są super mięciutkie, ładne, przylepce dobrze trzymają i są niedrogie, czasem warto coś wypróbować :-)
Kozaczino po ile były? może też wypróbuje, jak tak chwalisz :-)
an potrzebowalam kupic cos w hurtowni, a problem w tym ze do 16h czynna. niestety moj konczy o 16h prace za poznaniem i pupa blada. chodzilo o zestaw do paznokci.
beznadzieja mieszkac za poznaniem, bo nigdy nie moge odebrac nic osobiscie! wrr! za przesylke 15zl. chcą;/
na kiedy to potrzebujesz? bo po niedzieli może będę w tamtych rejonach, bo to uliczka od cytadeli odchodząca..
Tygrynka - czy Ty kiedykolwiek śpisz ??? Zazdroszczę Ci energii i czasem mi się zdaje , że masz ADHD :) ;-):-D pewnie przygotowania pełną parą do roczku.
Ja kiedyś myślałam o takim kinie, żeby pójść ale z małą teraz to nie usiedzi na miejscu.

dj "ale gro" - odradzam , który na weselu mojej kuzynki się schlał i zagrał na koniec barkę --- haha no koments :)
hehe na koniec barka.. niezle :-)

no Tygrynka to zawsze pełna energii :-D

też mi się czasem zdaje że mam ADHD :-p a czasem śpię - nad ranem;-) ale od zawsze tak mam i nie mogę się odzwyczaić, na szczęście odsypiam na małego drzemkach:tak:
kino świetne, spróbuj chociaż raz! ja się wybieram w następną środę na Och KArol, może któraś wybierze się ze mną??

no właśnie może z tą palmiarnią dałybyście teraz przed 10 lutym? to bym też jeszcze dała radę z Wami pójść..

możemy się umówić:tak: po dzisiejszej pogodzie to chętnie bym spędziła czas w ciepłym miejscu:tak:

Ilonka a gdzie to? może gdzieś niedaleko mnie?

wróciłam z zakupów, niby mam spódniczkę i bluzkę ale średnio zadowolona jestem, fajna nowa kolekcja w reserved ale albo nie ma rozmiarów albo jakoś dziwnie na mnie leżą :baffled: potem urodzinkowe zakupy w tesco i obiadek w piccolo (o siet zapomniałam kupić szampan piccolo!)... teraz uśpimy młodego, robimy popcorn i chcemy ze dwa filmy obejrzeć z moim mężem i bratem:tak:

poziomeczka Ty mieszkasz w Głuszynie?

SI NIE MÓW , ZE TY TEŻ STAD FAJNIE BY BYŁO :-):-)
Brzoskwinko wygadać się czasem trzeba, nie łapaj doła plizzz :-D:-D i jak to sama siedzisz nas tu całe mnóstwo :tak::-)

Tygrynka - kuszaca propozycja, to jak mała bedzie zdrowa to się umawiamy :)

Mała spi, mąż ogląda film "ostatni samuraj " już go widziałam kilka razy ale jest fajny.
Wcinam kisiel choć miałam ochotę na pizzę ale stwierdziłam, że nie bedę się tak obżerać na noc :)

wróciłam z pracy i jupi :-) mam wolny weekend i cały przyszły tydzień :-) musieli mi dać zaległy urlop :-)

o rany aleście się rozpisały :) przyszłam się przywitać trochę poczytałam pierwszych stron ale nie nadrobię czytałam tylko , że an na głuszynie była? To ty stąd jesteś????
... bo ja tu mieszkam :) może my się znamy :)

Poziomeczko ja byłam na głuszynie po komode znalazłam ją na gumtree z litego drewna nie drogo i musiałam ją odebrać tam (jakieś nowe ośledle przy samych silnikach (wjazdu do wojska na krzesinach)

Ilonka1q - jeżeli jest jutro otwarte moge podjechać bo jade jednak jutro do tesco zatankować potem do plazy do smyka wiec moge podjechac.

Ja chciałam oglądać "i kto to mówi" ale dwa telewizory w domu i każdy zajęty

rikipa - fajnie 1 tydzien wolnego oszalejesz pewnie z tego wolnego ;)

reklama
kino świetne, spróbuj chociaż raz! ja się wybieram w następną środę na Och KArol, może któraś wybierze się ze mną??

Ilonka a gdzie to? może gdzieś niedaleko mnie?
Tygrynka to jest blisko Ciebie :-)
no ja na kino piszę się i to bardzo! muszę mieć jakąś odskocznię, nie wyrabiam już ostatnio..

wróciłam z pracy i jupi :-) mam wolny weekend i cały przyszły tydzień :-) musieli mi dać zaległy urlop :-)
kurcze a ja jutro chcialam do Ciebie zajść... a właściwie zajechać, bo autem do szkoły jadę i tak myślałam, żeby do Ciebie wpaść.. no ale odpoczywaj Kobito :-*

Do góry