reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Z tym noszeniem bywa różnie, każde dziecko inaczej na to reaguje...moja nie była noszona ja osobiście za bardzo nie pozwalałam i jest ok bawiła się sama, leżała w leżaczku sama, pod matą sama a ja miałam czas na wszystko w domku co mnie cieszyło. teraz kiedy Zosia jest większa trochę inaczej to wygląda bo dziecko jest bardziej świadome no i niestety czasami nadużywa przywilejów. Ale wszystko trzeba przeżyć inaczej się nie da.

jestesaniolkiem proszę korzystaj z trybu edycji posta jak coś ci się przypomni po 2 min ok?

Asia wiedziałam że się skusisz hahhahahahahah:))

reklama
Mojej owies w dupie grzebie! nie dogodzisz jej dziś a ja już ledwo zipie bo chętnie bym se pospała z godzinke. Poza tym mam ochote na pierogi i barszcz ale jak przy tym małym terroryście iść robić te dobroci? Poczekam na weekend. Mała będzie z tatusiem a ja sie zbunkruje w kuchni i sobie nalepie tylko jeszcze nie wiem jaki farsz zrobie.

Guziczek i Ilonka zdrówka dla pociech!

jestesaniołkiem to ty masz można powiedzieć szczęście ale wiele mam przez noszenie dzieci ma potem problem bo dziecko rośnie a nie jest łatwo nosić 8 czy 9 kilo szczęścia. A Asia ma problem z kręgosłupem i niestety musi unikać przeciążeń dla własnego dobra.

Asia jak ulepie to sie chętnie podziele.

Dzień dobry:-)
mam do15,16 czas więc będę zaglądać, a potem do niedzieli to sajgon będzie;-)

Tygrynka ślub mialam w Ol:) w Chacie weselno biesiadnej:) byl;o super:) jeszcze mnie ciary przechodza na wspomnienie tego dnia:)

to opowiadaj jak było:tak: a Chata to jest ta na wylocie na Ostródę?
o właśnie, miałam obejrzeć Twoje fotki na nk:-D
a jak często wracasz na Mazury? my w pierwszym roku małego byliśmy 4 razy:-D chodź się kiedyś pociągiem wybierzemy:-D

Brzoskwinka no to napisz konkretnie kiedy by topie pasowało albo do kiedy jesteś w poznaniu i jakoś się dogadamy:) a jak odnośnie godzinki?? może tak koło 18?? pasowało by ci? bo ja najchętniej do fryzjera to bez dziecka;-) tygrynka i asia ruszają z nami:-D

o kurde ale fajnie :-D nie mogę się doczekac chociaż ja tylko patrzeć będę:-p i gadać:-D
biedna Zosia, niech jej szybko przejdzie!! my podawaliśmy te lekarstwa strzykawką bo inaczej nie szło:baffled: powodzenia!

Natuśka ale masz super pomocników w kuchni! pożyczysz mi ich??? :D Emi to chyba liczy czy ziemniaków starczy dla wszystkich :D

tygrynka ja jej daję takie płyny uzupełniające po 200ml więc strzykawka odpada;p a szkoda bo właśnie inne leki tez tak daje:)
na tuska rewelacja!! ja mojej daję zazwyczaj durszlak i drewniane kopystki, zosia wtedy lata po chacie i krzyczy taka jest szczęśliwa:)

Robię ten kleik ciekawe co mi tam wyjdzie;/

reklama
Guziczek a nie czasem Orsalit macie? bo my właśnie mieliśmy tego 200ml dawać - masakra :/ ale nasz pediatra mówił że jest coś takiego jak orsalit ale lepsze w smaku...

Do góry