reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jejku dziewczyny litości nie macie tyle piszecie normalnie z 50 stron bym musiała was nadrabiać cofnęłam się 8 stron wstecz a tam ciągle posty z dziś posty i to z 20:00 a gdzie reszta :szok:
nawet nie próbuję wiecej nadrabiać bo przed 5:00 muszę wstać do roboty ;-)

w nocy mały ciągle mi płakał i chyba za dużo spał w dzień masakra jakaś wiec dziś babcia miała zakaz kładzenia go w dzień po 15:00 i poskutkowało od 20:00 jeszcze się nie obudził bo normalnie to koszmar z tym wstawaniem do niego :-(nie wiem co mam już zrobić by przespał choć jedną noc raz spał najdłużej 5 godzin jejku wyspałam się wtedy w nocy jak nigdy ;-)

fajnie że jest nowy wątek o wózkach tyle nadrabiania nie będzie :) może nowego moderatora sobie wybierzecie i porządki porobi bo Jarzebinka raczej tu zaglądać na bieżąco nie będzie a ona kiedyś nim była :)

Pozdrawiam i zajrzę na dłużej w niedziele bo małżonek w pracy i laptop będzie cały dzień mój ;)

reklama
haha dobry temat, ja jak sie Adaśko urodził to mieszkałam w super małej miejscowości u rodziców, wszyscy cały dzien w pracy, więc chodziłam do sklepów i gadałam o "dupie maryny" ze sprzedawczyniami :p

:) teraz na szczęście non stop jestem zajęta i wśród ludzi

natusia ja w tym roku skoncze juz 21 :p:p.... hehehe no na balety, a jak :D... hahaha
ja ci powiem ze podziwiam takie mamy jak ty, mamy z wieksza iloscia brzdacow - ja ledwo daje rady przy jednym a jakbym miala miec dwojke, o jaaa... takze poklony i szacuun!!!

u mnie P tez albo spi albo w pracy, i tez tylko towarzystwo Nikodema i kochanego telewizorka :D...

moniaka ja tez sie zlapalam na gadaniu i zaczepianiu wrecz nawet sprzedawczyn :D

o matko, teraz wiem co czuły te które nie miały czasu wchodzić i musiały nadrabiac - masakra:-D

Wesele w Ikarze na solnej wraz ze chrzcinami

witaj An! spokojnej ciąży i szybkiego bezbolesnego rozwiązania :tak:
w Ikarze miała ślub nasza forumowa Skrzatka i bardzo sobie chwaliła:tak:

an82 ja mieszkam na strzeszynie wiec do centrum mi nie bardzo:(

Asia moja koleżanka ze Strzeszyna Gr chodzi gdzieś do fryzjerki za torami, nie wyględny salon ale strzyże świetnie, jak chcesz to moge dopytać o szczegóły

Tygrynka jak jest w takim kinie co z dzieckiem podczas seansu i czy da się oglądać film czy latasz za dzieckiem po sali ? Zamówiłaś balony czy te zestawy na roczek dla chłopca, też się zastanawiam co wymyślić. Sebastianek fajne prezenty dostał :)

zależy od dziecka;-) ale ogólnie film można obejrzeć (i bilet tanszy - 15zł;-)), możemy się kiedyś umówić na jakiś film:tak: ja już parę razy byłam i mi się podoba:tak:
nie zamawiałam zestawów ale bannery, balony (3 różne rodzaje), talerzyki, kubeczki, czapeczki, serpentyny i anwet balon wypełniony helem (to nasza tradycja :-D)

brzoskwinka wstrzymaj się tak może ze 2 tyg bo ja tak właśnie do nich będę się tam w pestce zapisywać na cięcie:) a asia pewnie z nami by się wybrała i najlepiej wieczorną porą to może jeszcze jakaś kawka :)

to i ja się przyłączę - do Pestki mam jakieś 15min piechotą :-D

a w ogóle to ktoś miał mnie dziś odwiedzić :p

nie powiem od kiedy ja się zbieram:zawstydzona/y:

Ślub.... hmmmm jak wtedy bylo pieknie i wspaniale hmmmm.... wrocily wspomnienia:) ach co to byl za slub....

Asia a ślub był w PO czy OL?

ogólnie mam wrażenie że nikt tutaj nie czyta tego co piszę poza dwoma osobami :-( czuję się trochę jak intruz :-/

to bardzo głupie masz wrażenie:-p jesteś naszym naczelnym doradzaczem!!
a ja mam baby design spring i bardzo sobie chwalę, ale to zwykła spacerówka a nie parasolka. Rikapa a do tego są jakieś zastrzeżenia?

a spacery... ja z tych mlodych mam i gdzie mi tam sie pchac do tych zgrupowan wozkowych by mnie linczowaly i traktowaly jak gorsza od siebie z powodu wieku... eee...

ej no a próbowałaś?? chyba nie jest tak źle?? a ile masz lat? ja co prawda 25 (aaa za 3 tygodnie 26:szok:) ale jak wyskakuję na spacer w adidaskach i sportowej kurtce to młodziej wyglądam:-D

fajnie że jest nowy wątek o wózkach tyle nadrabiania nie będzie :) może nowego moderatora sobie wybierzecie i porządki porobi bo Jarzebinka raczej tu zaglądać na bieżąco nie będzie a ona kiedyś nim była :)

pisałam w tej sprawie z Aniaslu i jakbyście nie miały nic przeciwko to moge być moderatorem żeby był porządek (ale bez przesady:-p) i przepływ informacji od administratorów, co Wy na to?

aaa i właśnie, tego tygodniowego spotkania na Mazurach nie będzie bo wyszło tak jak pisałyśmy (za drogo) ale myślą nad weekendowym w Warszawie...

Tygrynka do Warszawy to ja mogę jechać hehehe mam tam rodzinę :-D

Tygyrnka poza tym o wózkach już tu nie rozmawiamy, jest na to osobno założony wątek :-)

no a na kino już ja kiedyś mówiłam, więc mam nadzieję, że zgrmy się grupą i pójdziemy :-D
na Karola bym poszła, podobno świetny..

no zanim ja odpisałam to i nowy wątek powstał i Jestesaniolkiem napisala ile ma lat :D
kurde jeden dzień w plecy i już z wprawy wyszłam :p

No dobrze was rozumiem z tym siedzeniem w domu :-( Ja dopiero od miesiąca pracuję a tak to było to samo a teraz i tak po pracy R. wpada na obiad i do następnej pracy i w weekendy też pracuje więc jest dupa :-( teraz wieczorami jestem tak zmęczona że nawet nie chce mi się iść myć .... i idę spać na trola a rano prysznic hihi.
Dobra spadam bo już od pół godz,. powinnam spać miłej nocki :-)

Edit : Popieram kandydaturę koleżanki Tygrynki na moderatora :-) świetnie to ogarnie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry