reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
:-D przetestujcie wóżki :-) bo ja za rok będę miała pewnie akcje kupowanie takiego wózka, teraz mam stary wózek Implast driver bo jak mały sie urodzi to wiosna i bedzie leżał potem przez lato tez pewnie bedzie lezal na jesien założe siedzisko w wózku i na zime bedzie mial. Wózek ten ma duże koła więc akurat a za rok inny wózek.

skrzat910 - od siedzenia też mnie boli kręgosłup właśnie w tym problem, pewnie zbieram siły i juz nie moge sie doczekać aż wrócimy ze szpitala
kochana moj tez kwietniowy i spacerowka wlasnie jesienia zaczelismy uzywac..... tak w pazdzierniku:).

w życiu bym xlandera nie kupiła :-) lol
ja tez nie...
ludzie go biora tylko ze wzgledu na marke ale poznije wiele zastrzezen maja, moja znajoma go ma i powiedziala ze mega blad zrobila....

Jestesaniolkiem pewnie ze mozemy sie spotkac na jakis spacer albo co:)
ok to jak bedziesz chciala i miala w planach spacer to pisz :) i tak cale dnie spedzam sama, spacery zreszta tez.....

hejka my dzis troche polatali
rano ksociol pote dwoch fotografow zwiedzilismy i wybralismy (w nd mam spotkanie z dj...), potem Ł. pojechał do fryzjera "zgolic koc z glowy" i do tesciow :) Mlody prawie nic nie spał wiec padam

mysle o tej parasolce i moze sie skusze na ta inglesine albo peg perego maclaren drogi ...treba oszczedzac

rikapa ile kosztuje inglesina i peg perego pliko i ktory lepszy
zalezy od wozka jezeli szukasz typowej parasolki to i tu i tu bedzie to do 800zl
www.esklep.babyfant.pl/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=32&products_id=1245
Wzek Peg Perego Aria Completo : Piotru Pan

jezeli szukasz spacerowki to licz z wydaniem do ok 1500zl
www.esklep.babyfant.pl/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=32&products_id=2211
Wzek Peg Perego Pliko Switch Completo : Piotru Pan

ja osobiscie sprawie sobie peg perego, bawilam sie tym wozkiem i jestem w nim zakochana...:)

dot bardzo szeroka, nie za ciężka spacerówka bardzo zabudowana :-) prawie żadnych reklamacji na ten wózek nie miałam :-)
i za to zabudowanie kocham ten wozek.... czy szeroka, mialam szersza spacerowke....
lekka fajzna...
tylko minusy wlasnie za skladanie, maly koszyk i kolka sie zacinaja :/... ale generalnie lubie ten wozek...

masakra nie brzoskwinko??
u mnie telewizor gra non stop bo bym chyba oszalala, nie dosyc ze nie masz do kogo sie odezwac to jeszcze ta cisza... zwariowac mozna....
ja mieszkam z P ale on wiecej pracuje niz w domu siedzi... zaraz bedzie wracal wlasnie z pracy...

a spacery... ja z tych mlodych mam i gdzie mi tam sie pchac do tych zgrupowan wozkowych by mnie linczowaly i traktowaly jak gorsza od siebie z powodu wieku... eee...

jestesaniolkiem no kompletna masakra.. ale juz powoli sie przyzwyczajam do tego..u mnie tez non stop tv hehe albo jakies radio :-D w domu jak w domu, ale na spacerach to chcialoby sie z kims wyjsc, otworzyc do kogos gębę..

na-tuska mieszkam z rodzicami, ale co z tego, jak oboje duzo pracuja. na siostry bardzo rzadko mozna liczyc, one są tak na 5min.. jedynie co mam luz to nie musze gotować obiadow, bo moja mama to robi, a ja zajmuje się małym..
ale sam fakt..

reklama
w domu jak w domu, ale na spacerach to chcialoby sie z kims wyjsc, otworzyc do kogos gębę..

no z tym to sie zgodze :-D

wiesz głupi obiad ale duzo zmienia...:) ja to juz jak robot chodze..
wstac przewinac ubrac dzieciaki sniadanie,potem sprztam,potempranie i obiad jak emilka zasnie i czas dla Filipa :tak: Filip idzie spac to Emilka sie budzi wiec z nia koncze ewentualnie to czego nie zdarzyłam i wariacje potem obiady kazdemu pod nos i wyglupy do wieczora :p potem kapac jednego drugiego nakarmic F i E jak zasna to sie czuej jak kon pociagowy :p i bb :p jeszcez gdzies tam wkracza spacer i zakupy wiec targam dzieciaki i siaty na 2 pietro ( bez windy) no nie powiem jak to czytamto azw szokujestem ze takto wygląda:szok::-D

Do góry