s.magdalena339
Aktywna w BB
Mam jutro wizytę u lekarza, mam nadzieję że albo nie dotrzymam do jutra albo lekarz przekaże jakieś dobre informacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak ja, nie oszczędzałam się w ostatnich tygodniach, miałam 2 masaże szyjki bo dziecko duże i urodzilam tak jka Ty. Gdybym leżała plackiem to bym przenosiła i by pewnie była cesarka a dzieciak 3910 nie ma reguły każdy organizm inny ale w ostatnich tygodniach to bóle różne mnie bóle miesiączkowe budzily w nocy a jak zasnęłam i się obudziłam to cisza ale ja bym prawie poród przeoczyłaJa drugiej ciąży miałam tak dość, że od równego 37tc robiłam WSZYSTKO, żeby poród przyspieszyć, przetestowałam absolutnie każdą metodę "domową" i urodziłam... w 39t4d
Nie dodajecie otuchy Ja tak co chwilę coś czuję, coś zauważam, a pewnie jeszcze conajmniej do końca lipca przechodzę jak nie do połowy sierpniaTo tak jak ja, nie oszczędzałam się w ostatnich tygodniach, miałam 2 masaże szyjki bo dziecko duże i urodzilam tak jka Ty. Gdybym leżała plackiem to bym przenosiła i by pewnie była cesarka a dzieciak 3910 nie ma reguły każdy organizm inny ale w ostatnich tygodniach to bóle różne mnie bóle miesiączkowe budzily w nocy a jak zasnęłam i się obudziłam to cisza ale ja bym prawie poród przeoczyła
Uwierz wstawia sie przy zagrożeniu porodem przedwczesnym. Tez tak miałam od 32 tyg.No raczej w 32tc żadne dziecko się w kanał nie wstawia. Ja też uważam, że tym wszystkim przyspieszyłaś sobie akcję. A ból brzucha nie był spowodowany skurczem macicy, a obniżeniem położenia dziecka.