Witam, ostatni okres miałam 4-8 lipca. Jakoś tydzień przed okresem wystąpiły u mnie dziwne plamienia, które trwały łącznie 6-7 dni (brązowe oraz krew) oraz dziwne bóle brzucha i nudności. Nie wiem co to było czy to była miesiączka czy może jakieś pierwsze oznaki ciąży? Okres powinnam już generalnie dostać jakoś 1-2 dni temu i na razie czekam. Byłam dzisiaj u ginekologa głównie ze względu na te dolegliwości, myślałam również, ze powie mi coś więcej na ten temat ale niestety nie uzyskałam za wiele informacji... Będę musiała zmienić ginekologa...
Zrobił mi USG dopochwowe i w związku z tym mam pytanie. Czy gdybym była w ciąży to lekarz ginekolog byłby w stanie już to zauważyć czy jest jeszcze za wcześnie aby potwierdzić ciąże? Może coś przeoczył czy to raczej niemożliwe ?
Zrobił mi USG dopochwowe i w związku z tym mam pytanie. Czy gdybym była w ciąży to lekarz ginekolog byłby w stanie już to zauważyć czy jest jeszcze za wcześnie aby potwierdzić ciąże? Może coś przeoczył czy to raczej niemożliwe ?