reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy cos tu widac

Mi kiedyś nawet po spodziewanej miesiączce nie wyszedł pozytywny, dopiero zrobiłam po kilku dniach i wyszedł wtedy 😉

reklama
Witam was dziewczyny jestem nowa staram się o dziecko od prawie roku i nic ten cykl mam dziwny ,bardzo wcześnie zaczęły mnie boleć piersi i dość mocniej niż zawsze i bolą do dziś mimo że zawsze przed okresem tak 2 dni juz nie bolą mnie jutro termin a ja nie czuję żebym miała go dostać nawet żadne wypryski mi nie wyszły jak zawsze więc zrobiłam test i nic ale patrzę a druga kreska wyszła ale nie w tym miejscu gdzie powinna🤷🤷 miał ktoś taką sytuację. Bardzo nisko ta kreska jest że ściągałam obudowę żeby dokładnie zobaczyć.

Witam was dziewczyny jestem nowa staram się o dziecko od prawie roku i nic ten cykl mam dziwny ,bardzo wcześnie zaczęły mnie boleć piersi i dość mocniej niż zawsze i bolą do dziś mimo że zawsze przed okresem tak 2 dni juz nie bolą mnie jutro termin a ja nie czuję żebym miała go dostać nawet żadne wypryski mi nie wyszły jak zawsze więc zrobiłam test i nic ale patrzę a druga kreska wyszła ale nie w tym miejscu gdzie powinna🤷🤷 miał ktoś taką sytuację. Bardzo nisko ta kreska jest że ściągałam obudowę żeby dokładnie zobaczyć.
Powtorz test w dniu spodziewanej @ , test prawdopodobnie jest wadliwy ,ale nie dodałaś zdjęcia

Objawy ciąży pojawiają się 6-12 dni po owulacji. Czyli plus minus w terminie spodziewanej miesiączki. Być może masz w tym miesiącu nasilony pms. Może cykl się wydłużył i @ przyjdzie później. A może jesteś w ciąży. Powtórz test. Taka kreska to wada fabryczna. A najlepiej idź na betę. Ona jest bardziej wiarygodna.

Test był wadliwy, więc opcje masz dwie - albo gnać po drugi do apteki (i aż się dziwię, że jeszcze tego nie zrobiłaś :D ), albo iść na betę, żeby nie przeżywać więcej niepewności :)

reklama
Dziewczyny a tutaj?
20210208_181947.jpg

Do góry