reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy ciąża przy braniu antydepresantów i psychotropów to dobry pomysł?

reklama
Ja brałam w ciazy kwetaplex 300mg na dobę. Na dwubiegunowosc.
O i jak z dzieckiem i tobą? Wszystko ok? Ja biorę Ketrel (kwetiapina) 200mg na dobę na sen i bardzo boje się odstawienia. Biorę ten lek od 7 lat i nie wyobrażam sobie być bez, z jednej strony psychiatra mówi ze w tym przypadku odstawienie będzie miało mniej korzyści niż zostanie na leku, z drugiej naczytałam się ze dzieci po tej substancji po porodzie mają więcej problemów…

O i jak z dzieckiem i tobą? Wszystko ok? Ja biorę Ketrel (kwetiapina) 200mg na dobę na sen i bardzo boje się odstawienia. Biorę ten lek od 7 lat i nie wyobrażam sobie być bez, z jednej strony psychiatra mówi ze w tym przypadku odstawienie będzie miało mniej korzyści niż zostanie na leku, z drugiej naczytałam się ze dzieci po tej substancji po porodzie mają więcej problemów…
Kochana jeżeli chodzi o nas. Malutka jest bardzo grzeczna. Nie jest nerwowa, nic z tych rzeczy.... Ja przy idstawianiu ogólnie czułam się dobrze psychicznie ale niestety nie miałam apetytu i brak prawidłowego snu. Sama odstawiłam leki. Pomalutku. Schodziłam co trzy dni o 25mg i się udało. Zeszłam do 0,25 na dobę tylko na nic brałam około 7 dni i odstawiłam całkowicie. Nie możesz się nakręcać bo przy dwubiegunowosci miałam dziwne wkręty przez co nie spałam. Życzę Ci powodzenia i pizdrawia. Jak coś to pisz śmiało.

Kochana jeżeli chodzi o nas. Malutka jest bardzo grzeczna. Nie jest nerwowa, nic z tych rzeczy.... Ja przy idstawianiu ogólnie czułam się dobrze psychicznie ale niestety nie miałam apetytu i brak prawidłowego snu. Sama odstawiłam leki. Pomalutku. Schodziłam co trzy dni o 25mg i się udało. Zeszłam do 0,25 na dobę tylko na nic brałam około 7 dni i odstawiłam całkowicie. Nie możesz się nakręcać bo przy dwubiegunowosci miałam dziwne wkręty przez co nie spałam. Życzę Ci powodzenia i pizdrawia. Jak coś to pisz śmiało.
Napisałam do ciebie priv 😍 możemy się przenieść na wiadomości?

reklama
Do góry