reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czuję się gruba, brzydka i nieatrakcyjna :P

no, patka baby w ciązy to są dziwne...
jak jest wakacyjnie (chili gorąco) to one złe humory mają ;D
ale fakt, ja się czuję okropnie również prtzez taką pogodę. jeszcze bardziej ociężała i opuchnięta... jeszcze bardziej hipkowata...

reklama
Hihihi.. to ja jestem dziwna, bo nie przejmuje się wyglądem. Fakt, że nie mogę spać na brzuchu, ale jeszcze ten miesiąc wytrzymam. a poza tym nosy do góry. Jest wiele kobialek, które by się chętnie z nami zamieniły.. Także mamy się czym cieszyć

I nadeszły dni kryzysu...
Wczoraj przepłąkałąm pół nocy, nie mogę na sibie patrzeć,
wyglądam paskudnie,
mam tysiące grubych, długich fioletowych rozstępów,
nie ma nic bardziej paskudnego, a jak dotykam skóry an udach to mi się nie dobrze robi taka tłusta galareta,
straszne, czuję się okropnie w swojej skórze.

niestety lucky ja dziś też się czuję tak okropnie...
moje rozstępy wypełzają coraz wyżej...
ale najgorsze jest to, że jestem taka spuchnięta. mam gębę jak księżyc w pełni, grubaśne paluchy i KOLANA oraz wszystko inne..
sparwę pogarsza fatalne samopoczucie. tak bardzo bolą mnie stawy w rękach, stopach i kolanach (w nocy najgorzej), ze wyję z bólu... :( porażka...

no ja też się tak czuję :(
ryczę z byle powodu...
chcę żeby misiek wciąz mi mówił, ze jestem ładna, a jednocześnie za grosz w to nie wierzę i doprowadza mnie to do łez...
głupie to wszystko.... :(
z jednej strony jeszcze nie chciałabym rodzić, a z drugiej to jak najszybciej żeby ta pieprzona woda ze mnie zlazła i żeby przestały mnie tak te stawy boleć... :(

efunia ja już chcę rodzić za jakiś tydzień bo dłużej już chyba nie wytrzymam..załamka..
Tobie to jeszcze mąż mówi ż ejesteś łądna, a mój nie...:(

zmuś go :)
ja mojego zmuszam...
i dltego nic mi to nie pomaga :)
poważnie chcesz rodzić za tydzień???
a są jakieś symptomy wskazujące na to?

efunia problem w tym że nie za bardzo, mam skórcze w nocy, ale to nie wystarczy,
chyba to załamanie przez to że wszystko sie pozmieniało, kiedyś byłam inna, wszędzie było mnie pełno,
taka obrotna, radosna i do tego miłąm duże powodzenie, a teraz...nawet mąż pewnie nie może na mnei patrzeć...to straszne..

reklama
nie, no daj spokój....
jak to nie może patrzeć???
pooglądaj swoje zdjęcia z tej sesji dla babyboom...
pięknie tam wyglądasz... kompletny odjazd :)

Do góry