reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

Jakie Wy tutaj zorganizowane jesteście, super :-):tak:

Ja od siebie polecam mutsy 4rider, mieliśmy na pompowanych kołach, i gondola, i fotelik, i spacerówka sprawdziły się w 100%, oj czego ten wózek nie wytrzymał... Jest wg mnie bardziej zwrotny od urban ridera (nawraca w miejscu kierowany dosłownie jednym palcem), taki i do lasu i do centrum handlowego, no i troszkę lżejszy niż urban, urban to typowa terenówka, też mi się bardzo podobał z tym że ja potrzebowałam wózka również do miasta.

To jego zdjęcie http://images.okazje.info.pl/p/dla-dziecka/7208/mutsy-4-rider-joey-silver-podwozie-plus-gondola-.jpg

My na pewno kupimy właśnie ten po raz kolejny. :tak:

reklama
Mnie się bardzo podoba Quatro Makalu 4
widziałam u kogoś znajomego i bardzo mi przypadł do gustu tym bardziej, że cena nie przewyższy wartości mojego samochodu :-D

Ostatnia edycja:
Kurczaczek- tez mialam x-landera, z tym ze XA i z gondoli byłam bardzo niezawowolona. moje dziecko po 4 miesiącach juz ledwo się miesciło. poza tym zero amortyzacji! Dobrze, że było lato bo w zimę z kombinezonem na pewno mała by nie miała wygodnie. Tym razem nie chcę tego wózka.

Dokładnie gondola mała, moja Lena dlatego szybko przeskoczyła na leżąco do spacerówki. A jak miała niecały rok to wózek sprzedaliśmy i teraz też na pewno coś innego kupimy ;-)

wózek mam po Mrówku ;-) implast bolder ;-)
tylko musimy ramę wymienić, bo nam pękła w takim miejscu, ze nie da się naprawić ... jak ciąża się rozkręci, będę myśleć ;-) teraz zastanawiam się czy to rzeczywiście prawda :tak:
z boldera byłam zadowolona :tak: nic nowego nie zamierzam kupować ;-)
pierwsze dziecko wydatki, drugie oszczędności :-D

dziewczyny, a ja muszę się znowu doradzić :-) jak kupujecie fotelik do samochodu, to kupujecie na razie taki fotelik-nosidełko dla niemowlaka, czy normalny fotelik z wkładką dla niemowlaka? Bo ja się zastanawiam, czy jest sens to nosidełko kupować, bo jak zacznie siadać to i tak w pozycji półleżącej czy leżącej dziecko raczej nie będzie chciało jechać...

no i jakaś lekka spacerówka. Bo mieszkamy na 4 piętrze bez windy, żebym mogła bez problemu sobie znieść sama wózek. A wszystkie które oglądam, to są mega ciężkie... :eek:

aestethe a czym sie rozni fotelik - nosidelko dla niemowlaka od fotelik z wkladka dla niemowlaka?

generalnie jest fotelik 0-13kg i juz :)

Moze chodzi Ci o taki fotelik 0-18 lub 0-25? Ja kupie normalnie ten 0-13 bo to akurat tak to 8 miesiaca minimum a one sa bezpieczniejsze bo sa montowane tylem do kierunku jazdy.

karmelowa własnię oglądam ten wózeczek makalu na allegro i powiem ci, że również mi się podoba i znalazłam za niecałe 1000 zl wydaje mi się że przyzwoita cena:tak:Tylko zastanawiam się czy te koła z przodu sa w miarę duże żeby się dało w zimie jeździć

reklama
no np. to jest fotelik z wkładką dla niemowlaka. że potem wyciągam wkładkę i starsze dziecko może w nim jeździć. też można ten fotel montować tyłem do kierunku jazdy. i ustawić kąt nachylenia. i dlatego właśnie pytam, która opcja lepsza, bo ja dziecka jeszcze nie miałam i nie korzystałam :)

fotelik.jpg

a jaką lekką spacerówkę polecacie? bo pytałam wcześniej, ale chyba nikt pytania nie zauważył :D

Załączniki

• fotelik.jpg
    fotelik.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 105
Do góry