reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Jakbym miała wybierać to raczej ten 2.
Ale szczerze mówiąc Mi się implasty wyjątkowo nie podobają ;-)
Ale to nie Mi się mają podobać-tylko tym co je kupują :-)

Mój Mikado wygląda trochę inaczej niż w necie, ale to tak jest chyba ze wszystkim, nic nie piszę już na temat mojego wózka bo sama nie wiem czy jestem zadowolona, tzn z kolorystyki na pewno, ale tak ogólnie, jak kiedyś się zdecyduję to napiszę he he he :-D

witam, dla mnie osobiście implasty jeśli chodzi o kolorystykę są super:) nie wiem tylko jak prezentują sie na żywo, zastanawiam sie tez nad tym czy gondola nie jest zbyt krótka

właśnie przeczytałam w internecie opinie na temat implastów i powiem szczerze że mimo iz kolory ma fantastyczne to chyba nie zdecyduje sie na ten wózek, posiadacze straszliwie narzekają:(

na materiały z których wozek jest wykonany, na mocowanie gondoli, na podbijanie na kraweznik, na prowadzenie, ogólnie niestety na wszystko

w zasadzie to nie ma wózka, na który ktoś nie narzekał :) ja czytałam pozytywne opinie, tylko właśnie coś o materiale że nie przepuszcza powietrza czy coś :)

Zawsze się znajdzie ktoś komu coś nie odpowiada-jeden powie,że są kolory beznadziejne,inny że głupi uchwyt w nosidełku,a jeszcze inny,że wszystko jest super;-) i tak jest we wszystkim,nie tylko jeśli chodzi o wózki dla dzieci...:-)
Najważniejsze by dla nas było wszystko to na czym nam zależy,by spełniał takie kryteia jakie sobie wyznaczyliśmy...wkońcu zawsze można zwrócić gdy nam "coś" nie odpowiada:-)

reklama
Do góry