reklama
Jakbym miała wybierać to raczej ten 2.
Ale szczerze mówiąc Mi się implasty wyjątkowo nie podobają ;-)
Ale to nie Mi się mają podobać-tylko tym co je kupują :-)
Mój Mikado wygląda trochę inaczej niż w necie, ale to tak jest chyba ze wszystkim, nic nie piszę już na temat mojego wózka bo sama nie wiem czy jestem zadowolona, tzn z kolorystyki na pewno, ale tak ogólnie, jak kiedyś się zdecyduję to napiszę he he he
Ale szczerze mówiąc Mi się implasty wyjątkowo nie podobają ;-)
Ale to nie Mi się mają podobać-tylko tym co je kupują :-)
Mój Mikado wygląda trochę inaczej niż w necie, ale to tak jest chyba ze wszystkim, nic nie piszę już na temat mojego wózka bo sama nie wiem czy jestem zadowolona, tzn z kolorystyki na pewno, ale tak ogólnie, jak kiedyś się zdecyduję to napiszę he he he
Zawsze się znajdzie ktoś komu coś nie odpowiada-jeden powie,że są kolory beznadziejne,inny że głupi uchwyt w nosidełku,a jeszcze inny,że wszystko jest super;-) i tak jest we wszystkim,nie tylko jeśli chodzi o wózki dla dzieci...:-)
Najważniejsze by dla nas było wszystko to na czym nam zależy,by spełniał takie kryteia jakie sobie wyznaczyliśmy...wkońcu zawsze można zwrócić gdy nam "coś" nie odpowiada:-)
Najważniejsze by dla nas było wszystko to na czym nam zależy,by spełniał takie kryteia jakie sobie wyznaczyliśmy...wkońcu zawsze można zwrócić gdy nam "coś" nie odpowiada:-)
A
anaya
Gość
Masz rację efinka. Nie ma takiej rzeczy, która by się podobała wszystkim
reklama
Trusia77
Fanka BB :)
dziś byłam w komisie i był x-lander tylko niewiem jaki, kolor Czerwono-niebieski i jest śliczny. kosztował 600 zł,
Co do wózkajedno wiem CHCE FOTELIK DOPINANY DO STELAŻA
Co do wózkajedno wiem CHCE FOTELIK DOPINANY DO STELAŻA