reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

DSC_8285.jpgDSC_8282.jpgDSC_8284.jpgDSC_8281.jpg

No to ja wrzucam mój wczorajszy nabytek - Neo Baby Smile. Niestety kolor nie taki, jak chciałam, ale zielony też jest ok ;-)

Ten kot na ścianie z tyłu jest nad kołyską (był tam zanim się pojawiła kołyska :-) ) Kołyskę nieprzygotowaną też conieco z tyłu widać. Na pierwszym planie po lewej stoi przewijak, aktualnie zaprany różnymi rzeczami i pakującymi się torbami do szpitala :-)

Andzia/Lahimka - świetne wózeczki. Lahimka - kolorek rzeczywiście wyjątkowy :-)

reklama
Super pojazdy Dziewczyny :-)

Fajnie, że teraz robią takie spoko wózeczki - naszym dzidziolkom będzie się na pewno wygodnie w nich podróżować ;-)

Lahimka super bryka, bardzo oryginalna, na bank zrobicie furorę na spacerkach :-)
Andzia, krzynka piekne furki, bardzo mi sie podobają ,zwłaszcza kolorki ,bo ja to z tych, co wolą ciemniejsze ;-) świetne

Andziu, Krzynko bardzo ładne furki :-) Klaaasa :-D

Kobietki, czekamy na następne fotki wózeczków :-) Teraz już ten czas, że pewnie zaraz już wszystkie będziemy miały wózek na stanie :-D Ale ten czas leci... A dopiero co brzuszek zaczynał się zaokrąglać:-p

Krzynka - fajny wozek:tak:To jedna z niewielu firm ktore sa tez u mnie (przynajmniej tak mi sie wydaje...)A kolorek swietny - wyglada jak grafit z zielenia - o ile oczeta nie myla :p poczatkowo myslalam ze granat - zielen tak jak u mnie.

Hehe zielony (lub zielone dodatki) kroluja wsrod sierpnioweczek!!!

reklama
taki jasny grafit z zielenią :-) tak,tak - zielony króluje. Ja się chciałam wyłamać, ale mi się nie udało ;-)
Baby smile to Polska firma (dawniej Polak)... ale może do Was eksportują... ciekawe :-)

Do góry