reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cztery kąty dla Maluszka :)

reklama
DSCI0059.jpgnie wytrzymala i ubralam lozeczko :)
madajka dalas mi pomysla z tymi zdjeciami;-)fajnie wszystko wyszlo;-)

Załączniki

• DSCI0059.jpg
    DSCI0059.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 174
marzenka - oh jak takie łóżeczka czekające na właściciela rozczulają :tak: ... ja tez juz bym chciała ubrać ale cały czas trwa walka z kotem żeby tam nie właził :dry: .... dobrze wie że nie wolno, ale jest to silniejsze od niego :evil: .... ten sam problem mam z gondolą :-(

A tu dla mojej Niuni ;)

999027_491755470911781_326552966_n.jpg nie mam narazie innych zdjeć ale moze cos pozniej znajde;)

Załączniki

• 999027_491755470911781_326552966_n.jpg
    999027_491755470911781_326552966_n.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 192
Marzenka śliczne łóżeczko :-)
siania bardzo ładne :-) Osobiście nie znoszę różu itp ale księżniczka będzie zachwycona :-)

Wszystkie pokoiki/kąciki dla maluszków przepiękne:-)

Na mojej liście TOP Nr 1 pokoik Annie - taki fajny stonowany, ale u mnie by bez różu nie przeszło - mąż dla swojej córuni wszystko by kupował w różu:-D juz nie długo się pochwalę naszym kącikiem;-)

ja tam sobie zaszalałam z różem bo za długo się staraliśmy o tą dziewczyneczkę naszą :-):-):-):-) .... za to inne pościele na zmiane są kolorowe ;-)
Ja już myślałam że nigdy nie będzie mi dane kupować różowych rzeczy i pleść warkoczyków wiec teraz muszę się nacieszyć i zachłystnąć różem :-)

siana - jakie imię wybraliście?

reklama
Do góry