reklama
A w jaki sposób można sprawdzić czop? Byłam dziś u ginekologa i robił mi właśnie usg dopochwowe. Po przyjściu do domu zauważyłam trochę dziwnego śluzu…i nie wiem czy to po prostu zwykły śluz pomieszany z Luteiną czy co…Nie. Czop jest w srodku szyjki macicy.
Kwiatuszek34
Fanka BB :)
Jeżeli w ciąży coś Cię niepokoi to jedz na IP. Tam są specjaliści którzy sprawdzą co się dzieje. Mimo najszczerszych chęci my ani widzieliśmy Twoja wydzielinę, ani wiemy co to mogłoby być.A w jaki sposób można sprawdzić czop? Byłam dziś u ginekologa i robił mi właśnie usg dopochwowe. Po przyjściu do domu zauważyłam trochę dziwnego śluzu…i nie wiem czy to po prostu zwykły śluz pomieszany z Luteiną czy co…
Jest to np śluz z luteina, jest to np efekt badania ginekologicznego, jest to np czop śluzowy który wypada pod koniec ciąży. Nie bardzo wiem czemu nie sprawdzisz tego u lekarza
Goodka
Moderator
dokładnie, to taka zbita galareta, może być podbarwiona krwią. U mnie miała taki brązowawy kolor. Autorko, jeśli coś cię niepokoi, to udaj się do lekarza. Który to tydzień?U mnie czop to była taka zbita galareta, nigdy nic podobnego nie miałam
Ale ten "śluz" to może być po prostu żel do USG + Twoja wydzielina.A w jaki sposób można sprawdzić czop? Byłam dziś u ginekologa i robił mi właśnie usg dopochwowe. Po przyjściu do domu zauważyłam trochę dziwnego śluzu…i nie wiem czy to po prostu zwykły śluz pomieszany z Luteiną czy co…
Jeśli czujesz niepokój to oczywiście zawsze warto skonsultować i mieć spokojną głowę.
Wczoraj wieczorem byłam u lekarza, a ta wydzielina pojawiła się po powrocie od niego. Powiedział, że szyjka ma 3,20 cm. Więc to chyba niemożliwe aby czop wypadł przy zamkniętej szyjce, prawda ? Chyba za bardzo się nakręcam, a to po po prostu był śluz pomieszany z żelem do usg.dokładnie, to taka zbita galareta, może być podbarwiona krwią. U mnie miała taki brązowawy kolor. Autorko, jeśli coś cię niepokoi, to udaj się do lekarza. Który to tydzień?
reklama
Kwiatuszek34
Fanka BB :)
Wszystko jest możliwe w ciąży. Moja znajoma po dwóch godzinach od wizyty zaczęła rodzić w 36tc. Na wizycie nic na to nie wskazywało. Ciąża to naprawdę wyjątkowy czas więc jeśli coś jest inne niż zazwyczaj to trzeba to sprawdzićWczoraj wieczorem byłam u lekarza, a ta wydzielina pojawiła się po powrocie od niego. Powiedział, że szyjka ma 3,20 cm. Więc to chyba niemożliwe aby czop wypadł przy zamkniętej szyjce, prawda ? Chyba za bardzo się nakręcam, a to po po prostu był śluz pomieszany z żelem do usg.