reklama
Do narodzin się zagoi [emoji23]
No wlasnie drugą zwichnełam po tych akrobacjach [emoji23][emoji23][emoji23] poboli poboli i przestanie ale warto było hahahaha
Żona w czasie stosunku pyta się męża:
- A jeśli urodzi się nam dziecko to jak damy mu na imie?
Mąż bierze prezerwatywe i robi jeden supełek, drugi, trzeci, po dwudziestym mówi:
- Jeśli się stąd wydostanie to nazwiemy go MacGayver.
To już wiem dlaczego z mojej chopa taki MacGayver i tak na niego wszyscy mówią [emoji23]
Mąż bierze prezerwatywe i robi jeden supełek, drugi, trzeci, po dwudziestym mówi:
To już wiem dlaczego z mojej chopa taki MacGayver i tak na niego wszyscy mówią [emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Żona w czasie stosunku pyta się męża:
Anastka_92
Fanka BB :)
Spałam z przerwami prawie całe popołudnie. Ledwo się obudziłam to zaczęłam myśleć o tej jutrzejszej powtórkę bety boje się że zobaczę, że spada
Miśka 91
Napewo ładnie rośnie [emoji8] Nie stresuj sie bo dzidzia wszystko czuje[emoji6]Spałam z przerwami prawie całe popołudnie. Ledwo się obudziłam to zaczęłam myśleć o tej jutrzejszej powtórkę bety boje się że zobaczę, że spada
Cholera jak mnie wkurza że jedne zachodzą a nie chcą a my tak bardzo chcemy i nic.
Dziś mnie wszystko jakoś bardziej wkurza .A najbardziej zdrowe jedzenie [emoji52]. .Ile można się tak torturować.
Do tego na siłę musiałam przytyć [emoji52]. Do d...z tym wszystkim
Dziś mnie wszystko jakoś bardziej wkurza .A najbardziej zdrowe jedzenie [emoji52]. .Ile można się tak torturować.
Do tego na siłę musiałam przytyć [emoji52]. Do d...z tym wszystkim
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Tylko porównuj wyniki z tego samego laboratorium - ktoś już tam kiedyś pisał, że różny sprzęt, to mogą być ciut inne wyniki. Nic Ci nie spadnie, wszystko urośnie: cycki, brzuch i betaSpałam z przerwami prawie całe popołudnie. Ledwo się obudziłam to zaczęłam myśleć o tej jutrzejszej powtórkę bety boje się że zobaczę, że spada
reklama
Anastka_92
Co ja bym bez was kochane zrobiła...Tylko porównuj wyniki z tego samego laboratorium - ktoś już tam kiedyś pisał, że różny sprzęt, to mogą być ciut inne wyniki. Nic Ci nie spadnie, wszystko urośnie: cycki, brzuch i beta
Podziel się: