kobietka301
Fanka BB :)
Na motyla pozycja, siedzisz na krawedzi stolu, chlop Cie trzyma za nogi i wklada hahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Cie zaczepiłam [emoji846]To ty mnie zaczepilas na insta ?
Aaaaa to oto chodziłoNa motyla pozycja, siedzisz na krawedzi stolu, chlop Cie trzyma za nogi i wklada hahah
Tak ale to prawda bo generalnie mężczyźni są zwykle bardziej bezpośredni i ostrzy w wypowiedziach i sposobie bycia (zwykle nie każdy oczywiście) stąd też większy dystans do świata... kobiety częściej są bardziej subtelne i wrażliwsze choć też nie zawsze. W Twoim przypadku po prostu jest tak że większość czasu spędzasz z facetami- gdzie jest tak i tak i koniec a nie jakieś pierdu pierdu kobieta z jajami jak nic w pozytywnym znaczeniu naturalnie.Kobieto moja droga. Ja mam teraz kilkudziesieciu chłopa na budowie. Szlag trafia moją delikatność i subtelności. Jezyk mi sie wyostrza. Dowcip tez mniej wybredny ale z pazurem trzeba sobie radzic. Hahaha
To ze szkoly pokonczylam i mam tytułów wiecej niz miodek to nie mam zamiaru z siebie damy strugać.
Moją cechą jest bezpośredniosc. Albo sie mnie kocha albo nienawidzi. Nie ma opcji "toleruje" [emoji23][emoji23][emoji23]
Hehehe dokładnie [emoji1]Tak ale to prawda bo generalnie mężczyźni są zwykle bardziej bezpośredni i ostrzy w wypowiedziach i sposobie bycia (zwykle nie każdy oczywiście) stąd też większy dystans do świata... kobiety częściej są bardziej subtelne i wrażliwsze choć też nie zawsze. W Twoim przypadku po prostu jest tak że większość czasu spędzasz z facetami- gdzie jest tak i tak i koniec a nie jakieś pierdu pierdu kobieta z jajami jak nic w pozytywnym znaczeniu naturalnie.
Widzialas wozeczek ? [emoji3][emoji3][emoji3]Ja Cie zaczepiłam [emoji846]