reklama
Amur
Fanka BB :)
Znam to, ja nie uważam żebym byla nerwowa czy cos, a moj maz juz chodzi nerwowy bo zachwile sie mu oberwie... ale mysle ze nie bd tak zle. Staram sie uspokajac. Moze wez espumisan? Mi troszke pomogl brzuch jest mniejszyA ja w pracy tydzień temu usłyszałam pytanie czy jestem w ciąży bo przytyłam... Wcale nie przytyłam, nie znają się. A dzisiaj ciągle tylko: co z tobą, ostatnio jesteś nerwowa, spięta... Łykaj 150 tabletek hormonalnych to też będziesz nerwowy buraku jeden z drugim.
Ehh, jeszcze kilka godzin i koniec
Amur
Ja też mam nadwage, staram sie z tym cos robic ale przez tarczyce nic nie daje nie jem cukru a tyje na widok cukru w reklamie... ale puki owulacje i @ sa to mysle ze nie ma cisnienia na diete extremalna waze okolo 92kg...Ja generalnie jestem gruba także takie teksty mnie już nie ruszają a u mnie w pracy ludzie są bezpośredni. Ale jakoś tak dziwnie mi było
Eevee
Kurcze u mnie od owulacji minął prawdopodobnie tydzień. Myślicie że test już by coś wykazał albo beta. Miałam tak dziwne bóle, że już głupieje. Muszę się jakoś zebrać co kupy i przestac o tym myśleć bo oszaleje. [emoji23][emoji23][emoji23] Jutro mam dzień wolny będę pewnie wariowac od rana. Yhh
Amur
Gin mi pow ze conajmniek 12-14 dni po owulce robic test tydzien to za malo. Na relax idz zrob cos dla siebie kosmetyczka zakupy czy w domu w wannie relax? PozdrawiamKurcze u mnie od owulacji minął prawdopodobnie tydzień. Myślicie że test już by coś wykazał albo beta. Miałam tak dziwne bóle, że już głupieje. Muszę się jakoś zebrać co kupy i przestac o tym myśleć bo oszaleje. [emoji23][emoji23][emoji23] Jutro mam dzień wolny będę pewnie wariowac od rana. Yhh
Eevee
Kurcze no racja, muszę się jakoś ogarnąć ale to tak kusi. Szlag człowieka trafia [emoji23][emoji23]nerwica mnie bierze. W tym miesiącu mam poczucie że piersi wcale mnie nie przestają boleć, podbrzusza spuchlo i w ogóle jestem strasznym nerwusem. A już zapomniałam o tym że się staramy. Mój tz dzisiaj mnie chociaż różami uraczył to u humor trochę wrócił [emoji6]
Gin mi pow ze conajmniek 12-14 dni po owulce robic test tydzien to za malo. Na relax idz zrob cos dla siebie kosmetyczka zakupy czy w domu w wannie relax? Pozdrawiam
reklama
Eevee
Hehe oczywiście że tak, też wyznajemy te zasadę, ale urozmaicić sobie można [emoji6] święto głupie i prymitywne ale test słodki i się liczy zawsze i każdy [emoji3590]
Moj byl zawiedziony ze nie kupi tulipanow bo do pracy jedzie na 14... ale my nie obchodzimy walentynek. Kochac to sie trzeba caly rok
Podziel się: