reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

Bedzie dobrze nie martw sie, ja tez czuje @ nie jestes sama... u mnie maz juz wyczuwa jakies moje nerwy bo tylko chodzi i pyta czy bd miala @ bo sie juz zle zachowuje haha on jest kochany dal mi swiety spokuj

reklama
A ja w pracy tydzień temu usłyszałam pytanie czy jestem w ciąży bo przytyłam... Wcale nie przytyłam, nie znają się. A dzisiaj ciągle tylko: co z tobą, ostatnio jesteś nerwowa, spięta... Łykaj 150 tabletek hormonalnych to też będziesz nerwowy buraku jeden z drugim.
Ehh, jeszcze kilka godzin i koniec
Znam to, ja nie uważam żebym byla nerwowa czy cos, a moj maz juz chodzi nerwowy bo zachwile sie mu oberwie... ale mysle ze nie bd tak zle. Staram sie uspokajac. Moze wez espumisan? Mi troszke pomogl brzuch jest mniejszy

Ja generalnie jestem gruba także takie teksty mnie już nie ruszają;) a u mnie w pracy ludzie są bezpośredni. Ale jakoś tak dziwnie mi było
Ja też mam nadwage, staram sie z tym cos robic ale przez tarczyce nic nie daje nie jem cukru a tyje na widok cukru w reklamie... ale puki owulacje i @ sa to mysle ze nie ma cisnienia na diete extremalna waze okolo 92kg...

Kurcze u mnie od owulacji minął prawdopodobnie tydzień. Myślicie że test już by coś wykazał albo beta. Miałam tak dziwne bóle, że już głupieje. Muszę się jakoś zebrać co kupy i przestac o tym myśleć bo oszaleje. [emoji23][emoji23][emoji23] Jutro mam dzień wolny będę pewnie wariowac od rana. Yhh

Kurcze u mnie od owulacji minął prawdopodobnie tydzień. Myślicie że test już by coś wykazał albo beta. Miałam tak dziwne bóle, że już głupieje. Muszę się jakoś zebrać co kupy i przestac o tym myśleć bo oszaleje. [emoji23][emoji23][emoji23] Jutro mam dzień wolny będę pewnie wariowac od rana. Yhh
Gin mi pow ze conajmniek 12-14 dni po owulce robic test tydzien to za malo. Na relax idz zrob cos dla siebie kosmetyczka zakupy czy w domu w wannie relax? Pozdrawiam

Kurcze no racja, muszę się jakoś ogarnąć ale to tak kusi. Szlag człowieka trafia [emoji23][emoji23]nerwica mnie bierze. W tym miesiącu mam poczucie że piersi wcale mnie nie przestają boleć, podbrzusza spuchlo i w ogóle jestem strasznym nerwusem. A już zapomniałam o tym że się staramy. Mój tz dzisiaj mnie chociaż różami uraczył to u humor trochę wrócił [emoji6]
Gin mi pow ze conajmniek 12-14 dni po owulce robic test tydzien to za malo. Na relax idz zrob cos dla siebie kosmetyczka zakupy czy w domu w wannie relax? Pozdrawiam

Moj byl zawiedziony ze nie kupi tulipanow bo do pracy jedzie na 14... ale my nie obchodzimy walentynek. Kochac to sie trzeba caly rok :)

Powiem wam szczerze że mi bardzo joga pomaga. Jak tylko zaczynam myśleć i się nakręcać to takie 30 minut treningu jest rewelacyjne. Odpręża, relaksuje i resetuje mózg

Mysle ze warto bylo by zadbac tez o faceta oni to tez przezywaja tylko skrycie. Moze sex rozluzni?...

reklama
Hehe oczywiście że tak, też wyznajemy te zasadę, ale urozmaicić sobie można [emoji6] święto głupie i prymitywne ale test słodki i się liczy zawsze i każdy [emoji3590]
Moj byl zawiedziony ze nie kupi tulipanow bo do pracy jedzie na 14... ale my nie obchodzimy walentynek. Kochac to sie trzeba caly rok :)

Do góry