olaolatm
Początkująca w BB
U mojego 9 msc maluszka prosto po porodzie stwierdzono infekcje. Od tamtej pory regularnie co miesiąc lub co 3 tyg. jest chory. Reaguje bardzo szybko bo zawsze zaczyna się spadkiem apetytu i z reguły jest to tylko czerwone gardło... i od razu antybiotyk. Mały był już 3 razy w szpitalu.. raz infekcja po porodzie, drugi raz.. - obustronne zapalenie ucha, atopowe zapalenie skóry (skaza białkowa), i zapalenie płuc, a trzeci raz znowu uszy. Jestem już wykończona bo co wyzdrowieje to za chwile jest znowu chory.. na 9 msc zycia chory byl juz 9 razy i za każdym razem antybiotyk. Lekarze mówią że dzieci muszą z tego wyrosnąć.. ale dla mnie to nie jest normalne...! Dziś lekarz powiedział, że mam zamknąć dziecko w domu, odizolować od ludzi i czasem wyprowadzać na dwór, nie chodzić po sklepach i publicznych miejscach.. oczy mi stanęły w słup!! I mądra pani doktór powiedziała ze jak nie wyrośnie z tego to nauczanie indywidualne w szkole.. mam dziecko odciąć od społeczeństwa..! Jestem przerażona.. wskaźnik alergiczny ma 134 a norma to 15, ma niedobory witamin i niedokrwistość... a lekarze każą mi nic nie robić tylko czekać... nie wiem na co... ;/// POMOCY!! Znacie jakiegoś dobrego lekarza? Co mam robić?