reklama
eve916
Fanka BB :)
Dzien doberek,
Ptynia pierwszy zabek malemu wyskoczyl? moj biedulek ostatnio byl caly happy, ze mogl zjesc rosolek, bo makaron i miesko jest mu ciezko gryzc;-).
Kermitka witaj! slyszalam dzisiaj rano o trzesieniu w Emilii, mam nadzieje, ze u was wszystko ok, i ze na strachu sie skonczylo.
Anika kochana jeszcze raz AUGURI!!!!
Milej niedzieli wszystkim
Ptynia pierwszy zabek malemu wyskoczyl? moj biedulek ostatnio byl caly happy, ze mogl zjesc rosolek, bo makaron i miesko jest mu ciezko gryzc;-).
Kermitka witaj! slyszalam dzisiaj rano o trzesieniu w Emilii, mam nadzieje, ze u was wszystko ok, i ze na strachu sie skonczylo.
Anika kochana jeszcze raz AUGURI!!!!
Milej niedzieli wszystkim
agatka13
wszystkiego najlepszego dla naszch dzisiejszych solenizantow:-):-):-):-):-)
Ptynia
Ja też się dołączam do chóru życzeń Anika wszystkiego naj naj naj, niech ci się spełnia Kobieto co ci tam w duszy gra, przede wszystkim zdrówka, siły moc i wytrwałości w obecnych przedsięwzięciach(czytajrzeprowadzce)
Kermitka ja jak uslyszalam ze trzesienie i ze ferrara od razu skojarzylam sobie ze mamy tu dziewczyny z ferrary i myslami polecialam do nich. Trzymaj sie dzielnie, odpocznij troche i ty razem z córeczką, bo zmeczona mama jej sie nie przyda jak sie obudzi.
Agatka a ty co sie nie meldujesz jak tam samopoczucie twe dzisiaj? Jak mdlosci, nadal cukierki pomagaja?
eve ząbek mackowy nie pierwszy, trzeci lub czwarty nawet, ale on kazdego przezywa i teraz jak juz wrozka przyszla to przelicza to przelicza ile by mu musialo wypasc zeby miec pudelko lego Moje dziecko ma w glowie lego zamiast rozumku:-)
Kermitka ja jak uslyszalam ze trzesienie i ze ferrara od razu skojarzylam sobie ze mamy tu dziewczyny z ferrary i myslami polecialam do nich. Trzymaj sie dzielnie, odpocznij troche i ty razem z córeczką, bo zmeczona mama jej sie nie przyda jak sie obudzi.
Agatka a ty co sie nie meldujesz jak tam samopoczucie twe dzisiaj? Jak mdlosci, nadal cukierki pomagaja?
eve ząbek mackowy nie pierwszy, trzeci lub czwarty nawet, ale on kazdego przezywa i teraz jak juz wrozka przyszla to przelicza to przelicza ile by mu musialo wypasc zeby miec pudelko lego Moje dziecko ma w glowie lego zamiast rozumku:-)
Kannah
Aktywna w BB
Wszystkiego najlepszego dzisiejszym jubilatom, STO LAT!!! w IT byłam 5 lat więc był czas żeby się przyzwyczaić pracowałam jak większość z nas na emigracji, na czarno, ale nie miałam ciężkiej pracy i zawsze jakieś pieniądze.No ale teraz nie ma co płakać. A co do diagnozy u Małgoni...byłam z dziewczynkami w lipcu nad jeziorem i zaraz po powrocie Ola(starsza) źle się poczuła, zaczęła wymiotować itd. po niej zaczęło się u Gosi.Myślałam,żę to jakieś zatrucie.Trafiłam z nimi na pogotowie p.doktor kazala podawać elktrolity i coś tam jeszcze.to już chyba było za drugim razem jak na pogotowie pojechałam.W sobote trafiłam z gosią do szpitala dziecięcego bo sie odwodnila.dali jej kroplówkę.rano pan dr wypisal nas do domu chociaz nie zrobili zadnych badan w kierunku rota czy innych tego typu. W poniedziałek po południu ola siedziala w pokoju z moim bratem a gosia sie przy nich krecila.poszlam poskladac pranie trwalo to moze z 5 min jak zajrzalam do nich gosia lezala na podlodze i miala drgawki.wpadlam w panike myslalam ze cos polknela i sie dusi, zrobiła się cala sina i sztwna(ciężko mi o tym pisać wspomnienia są okropne) zaczęłam reanimacje itak przez jakies 20 min wydawalo sie ze juz oddycha po czym znow cisz i tel na pogotowie kt jechalo wiezcnosc.to wszystko widziala moja starsza córka szok i trauma na cale zycie.trafilysmy do szpitala gdzie nie dali jej zadnej kroplówki...rano znów miala dwa napady...no i eeg wykazalo nieprawidlowosci.teraz juz jest ok od tamtej pory nie ma napadów ale przyjmuje leki przeciwpadaczkowe.w czerwcu mamy wizyte kontrolne i zobaczymy co dalej.Ot i cała historia...
agatka13
ptyniu jestewm i melduje sie na apelu:-).moje samopoczucie ciu lepiej i karamelki pomagaja tylko ze zapas sie konczy.na szczescie nie wymiotuje juz-ale nie chwale dnia przed zachodem slonca.czasem po prostu nie chce mi sie pisac i tylko was czytam.
kannah witaj wsrod nas.podziwiam cie kobieto za sile ktora masz do walki z tak powarzna choroba swojej corci.sily duzoCi zycze i slonca w twoim zyciu.
kannah witaj wsrod nas.podziwiam cie kobieto za sile ktora masz do walki z tak powarzna choroba swojej corci.sily duzoCi zycze i slonca w twoim zyciu.
cucciola79
Anika,Antos sto latek kochani;-)
u nas przebrzydka dzisiaj pogoda bylismy caly dzien u mojej mamy buzki i spokojnej nocki mamusie
u nas przebrzydka dzisiaj pogoda bylismy caly dzien u mojej mamy buzki i spokojnej nocki mamusie
Witajcie , dzièki za wsparcie , kolejna noc w strachu przeszla spokojnie - polowe nocy w samochodzie pozniej zdecydowalismy sie wrocic do domu, kiedy wrocilismy byl maly wstrzas - wiec czekalismy co dalej . NAJGORZEJ bylo porzedniej nocy 4 rano pobudka wstrzas wszyscy ucieklismy do parku cwszyscy ludzie stali i czekali i jeszcze te deszcz , pozniej z coreczka zostalysmy same bo maz poszedl dopracy i znowu po 15 wstrzas - niewiem jak ucieklam z domu po prostu od wczoraj jestem w szoku. Dzisiaj maz rano poszed do pracy w stresie nie chcial nas zostawiac ja na dzis juz mam dosc....
cucciola79
Dzien Dobry kochane jezeli to tak mozna nazwac
kermitkalacze sie z wyrazami wspolczucia,oby juz te wstrzasy nie wrocily!!!
anikaallora come la festa di ieri??moj maz tez mial wczoraj urodzinkiale nic szczegolnego nie robilismy bylismy u mojej mamy na obiadku i tyle
co u pozostalych mamus i tych przyszlych??
u mni eprzeokropnie pochmurno i jakos tak zimno w domu
kermitkalacze sie z wyrazami wspolczucia,oby juz te wstrzasy nie wrocily!!!
anikaallora come la festa di ieri??moj maz tez mial wczoraj urodzinkiale nic szczegolnego nie robilismy bylismy u mojej mamy na obiadku i tyle
co u pozostalych mamus i tych przyszlych??
u mni eprzeokropnie pochmurno i jakos tak zimno w domu
reklama
cucciola79
a no wlasnie jak tam anja
Podziel się: