Buon pomeriggio anzi, buona sera;-)
ale bylyscie aktywne podczas weekendu,
Kosmitka pewnie juz w domciu z Aleksem, sliczny bobas, wyglada na 100%-towego makaroniarza
, coraz wiekszej checi nabywam patrzac na takie cudenka
. Jak to sie mowi, pensiero c'è......se Dio vuole.....
Strega ciekawie zaczal Ci sie tydzien, na szczescie karta sie odnalazla, moj P kilka lat temu wracajac z pracy pociagiem zapomnial cala torebke, na szczescie trafil na uczciwego goscia, ktory odszukal nas telefonicznie i zwrocil wszystko,dokumenty, karty kredytowe, bankomat, czeki, kase, tutto. Czasami chwila nieuwagi i problemy nieziemskie. Mam nadzieje, ze Mati czuje sie lepiej.
Zyta, ja nie cierpie tankowac na self servis w IT, zawsze mam stracha, ze mi zezre kasiore i nie da benzyny, kilka razy juz sie nam tak zdarzylo, na szczescie na stacji, na ktorej zawsze tankujemy, wiec mozna bylo dojsc do prawdy i odzyskac paliwo
. U mnie w pracy hmmm skromny ruch w interesie tak ogolnie rzecz ujmujac, ale to normalne, w maju zawsze tak jest, pracuje sie tylko w weekendy i jesli oczywiscie jest ladna pogoda, a ze pogoda jako taka to i ruch jako taki. Mimo wszystko patrac na incasso nie jest zle, kryzys nie kryzys ludzie na urlopy jezdza
.
Ptynia, oj ja myslalam, ze twoj maz tez w turystyce, no ale plaza to tez turismo;-). Trafiliscie na niezlego str...o z tym mieszkaniem, wielu takich niestety, kazdy chce zaoszczedzic, na szczecie coraz trudniej takim cwaniakom, a mam nadzieje, ze bedzie jeszcze trudniej.
Anika wielu pomyslow zycze przy przeprowadzce
, ciekawe czy sie wam uda przed wyjazdem?? oby!
Agatka dbaj o siebie i swoje malenstwo, nie nadwyrezaj sie kochana.
Luczka jak tesciowka?? wpuszczaj jednym uchem, wypuszczaj drugim, czasami tak trzeba;-).
Anja slyszalam, ze w Formii, jest niezla risto japonese, ponoc sushi rewelacja, moze cos wiesz w temacie
, po prostu ci piaceeeeeee
My w weekend wykorzystalismy piekna pogode i oczywscie rozpoczelismy sezon plazowy. Maly zaliczyl pierwsza paplanine w morzu, bo kapiela tego nazwac nie mozna, ale cztery literki zmoczyl, oczywiscie byl jednym z nielicznych, tylko on i kilku szwajcarow, dunczykow w morzu...sangue nordica
. Poza tym w ciagu dwoch dni pozbyl sie trzech zebow, dolnej dwojki i dwoch jedynek gornych, topolino jak tak dalej bedzie to chyba kredyt zaciagnie;-), najgorsze jest to, ze nie ma czym gryzc piccolino mio
, wypadac wypadaja szybko, ale rosna powolutku.
Dziewuszki milego wieczoru Wam zycze