czesc dziewczyny, wszystkie moje chlopaki juz spia, wiec wpadlam do Was na chwile, ale fajnie byc w domkui sie poruszac wreszcie:-) prosto ze szpitala pojechalismy po chlopcow do przedszkola, byli zachwyceni, a szczegolnie Miko, ogladal, glaskal, calowal Alka, i doslownie skakal z radosci :-) generalnie jak na razie obaj szczesliwi, ze maja brata, Antos powtarza, ze jest slodki, i ze chce jeszcze 10ciu takich ;-)
zaliczylismy nawet pierwszy spacerek, pierwsza kapiel niestety z placzem, ale popracujemy nad tym, generalnie zapowiada sie wesolo z taka gromadka :-)
a z tymi papierami, te od poloznej poprawione, ale koles w anagrafe zrobil z kolei w innym miejscu literowke, a maz taki szczesliwy, ze go zapisali, ze nawet nie sprawdzil, i dopiero babka przy wypisie zwrocila uwage, juz sie balam, ze nas znow nie wypuszcza, ale kazali jutro poprawic i im przyniesc nowa kopie, przy okazji zwazyc malego, takze mam jutro wycieczke do szpitala
strega zdrowka dla Mateuszka!
ptynia ech, dobrze, ze maz caly, oby sie udalo samochod jak najszybciej naprawic
agatka trzymaj sie dzielnie!
o koniec tego dobrego, maly mnie wola... do jutra
zaliczylismy nawet pierwszy spacerek, pierwsza kapiel niestety z placzem, ale popracujemy nad tym, generalnie zapowiada sie wesolo z taka gromadka :-)
a z tymi papierami, te od poloznej poprawione, ale koles w anagrafe zrobil z kolei w innym miejscu literowke, a maz taki szczesliwy, ze go zapisali, ze nawet nie sprawdzil, i dopiero babka przy wypisie zwrocila uwage, juz sie balam, ze nas znow nie wypuszcza, ale kazali jutro poprawic i im przyniesc nowa kopie, przy okazji zwazyc malego, takze mam jutro wycieczke do szpitala
strega zdrowka dla Mateuszka!
ptynia ech, dobrze, ze maz caly, oby sie udalo samochod jak najszybciej naprawic
agatka trzymaj sie dzielnie!
o koniec tego dobrego, maly mnie wola... do jutra