anna20061
Fanka BB :)
Tak se od rana sortoje nasze forum.Zatrzymalam sie na 30...stej ktorejs stronie bo czasu braklo hihi.Sporo tu dziewczyn byld poczatku jest zytka i evelik a gdzie reszta Panienek.Do dwoch napisalam priva bo sa dosc blisko mnie(tzn niewiem czy jeszcze sa)w kazdym badz razie fajnie by bylo sie z kims normalnym spotkac.Wiecie co mam tu te dwie koelzanki(on miedzy soba wielkie przyjaciolki ktora jedna drugiej dupe obrabia a ja jestem tym co musi wysluchiwac) No ale kurka nierozumiem.Jak Polki moga sie az tak zmienic bedac w Itali.Udawac kogos kim niesa.Jak wychodza gdzies do ludzi no do knajpy one tylko po wlosku gadaja.Co by nikt nieuslyszal ze one polki.Ich dzieciaczki malo co rozmawiaja po Pl.A jak juz cos powiedza to niewiem czy smiac sie czy plakac czy wspolczuc.Ja rozumiem ze dziecko trzeba uczyc wloskiego(moj np nierozmawia super)ale rozmawia.Uczy sie ma dosc dobre oceny szybko zapamietoje slowa.Ale zeby dziecko nieumialo rozmawiac z dziadkami??Do szkoly do maxa chodzi dziewczynka.Ktora nawet niewiedziala ze mama jest polka.Kiedys uslyszala jak rozmawiam z Maxem po PL i podeszla i sie pyta co to za jezyk..Bo ona slyszala jak mama tak z kims rozmawiala.Potem mama na nia nakrzyczala co by nikomu sie nieprzyznawala i nikomu niemowila ze ona z polski bo to wstyd.Sa wloszkami i koniec.WIecie ile mi mloda plakala ze ona chce babcie poznac...Koszmar jakis.Ja juz jej unikam bo co mnie dorwie to placze
Dorbego dnia.Puzniej zerkne i pisac kobity pisac .Bo jak zostane sama to juz koniec !!!!!
Dorbego dnia.Puzniej zerkne i pisac kobity pisac .Bo jak zostane sama to juz koniec !!!!!