reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

Evelik u mnie poszly tez zatoki,ale ja przyjmoje otrivin i jak nos sie zatka to tylko otrivin pomaga nic wiecej.Ale woda i tak sie leje.

A zajecia to takie jakby korepetycje.Bo moj maly mowic po wlosku mowi ale jeszcze niewszytko potrafi.Jest wiele slow ktorych nierozumie.I bedzie sie doszkalac co by w maju egzaminy zdac.A boje sie tego ze ja mowie o milion razy gorzej po wlosku niz moj maly a musze ja z nim chodzic.Bo slubny niemoze z pracy wyjsc...

reklama
widisz evelik,my nie jestesmy z tych co zabija zwierzaki pod kolami.moj robil wszystko aby go wyminac,ale nie dalo sie.trudno,stalo sie,nie zyje i nic mu zycia nie przywroci.a najgorsze to ze byl to bazant z ripopolamento di zona.dopiero co kilka dni temu byly wypuszczone na nowe miejsce i tak biedaczek skonczyl swoj zywot.gdyby przezyl zadzwoliloby sie do lesnikow aby sie nim zajeli.
a moje zatoki sa tak zawalone ze szok,ale na szczescie antybiotyk pomaga.ja oprocz antka to i inchalacje robie dwa razy dziennie.

hej hej dziewyny

u mnie pogoda ladna jest nawet sloneczko:-)
agatkai co z nim zrobiliscie??z tym bazantem??

ojej kurujcie sie moja mama byla na kontroli bo juz 2 tygodnie minely i wciaz zawalone uszy i gardlo i zmienili jej antybiotyk na szczescie oskrzela czyste!!!

Witam dziewczyny u nas tez cieplo chc mialy byc deszcze ale fajna pogoda nas na razie nic nie bierze no i dobrze bo juz mam dosc chorob cuccciola pilnuj mame zeby sie wyleczyla dobrze ze oskrzela ma czyste ja rozmawialm teraz z moja babcia i mowila ze taki kaszel ma ze w nocy biedna wcale spac nie moze a umnie w domu tez wszyscy chorzy no ale tam maja pogode sniegu pokolana ze odsniezac nie nadazaja ...a jak z reszta zdrowiejecie dziewczyny ?

hejka.melduje sie na apelu:-D.ja juz dzisiaj o niebo lepiej,uszy odkorkowane i lepiej oddycham.
cuciola mysmy biedaczka bazanta zawiezli do mojej szwagierki zeby go oprawila i w niedziele pojdzie do gara bo jest zamrozony.

Witam z rana.Wiecie niemam zielonego pojecia jak wyglada Ptynia a snila mi sie.WIedzialam ze to ona.Martwie sie o nia jak ona to wszytko przechodzi i jak Macius to przezywa.Mam nadzieje ze ma w sobie sile.

Z drugiej strony.Wczoraj Max mial zajecia dodatkowe z italiano.Pierwszy raz widzialam dziecko ktore ze szkoly wychodzi tak szczesliwe ze szok.Maestra niby ta sama ale dla 5 rga emigrantow milion razy milsza sympatyczniejsza.Max niechcial do domu wracac :) jestem ciekawa czy beda czesciej robic im te zajecia bo on bardzo chce tak codziennie...Mowi ze nikt nieprzeszkadza nikt niedokoucza nikt niewyzywa.

Kobiety kiedy ta wiosna przyjdzie.Bo puki co przyslowiowe w marcu jak w gancu.Ech wczoraj do 12.30 bylo zimni mokro i wogole ujowo_O 3 zrobilo sie na tyle goraco ze jak o 4 poszlam po malego to sie rozbieralam.Ech i choroba gotowa nie :D

fajnie Aniu ze podobaly sie Maxowi te zajecia.nic,tylko chodzic z glowa dumnie uniesiona do gory.
ja juz tez chce wiosny.dzisiaj i u mnie padalo na zmiane ze slonkiem.czy ta chustawka kiedys sie skonczy??i jak tu nie byc chorym w taka pogode:confused:.
a ja dla odmiany mam nerwa na tescia.zaczyna rozki pokazywacdzisiaj caly jego obiad poszedl do psiej miski bo fochy stoil.a mnie dwa razy mowic nie trzeba i bach wszystko znalazlo sie w psiej misce.nie bede opowiadac bo mi sie nie chce,ale sobie obiecalam ze jeszcze jeden taki numer i odesle go spowrotem tam skad przyjechal,bo ja nie jestem ani jego sluzaca ani tymbardziej jego zona:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

to i tak dobry tesc agatko ze tyle z nim wytrzymalas ja z moim ani dnia nie dalabym rady:no:moj jest straszny taki Pan i Wladca wszystkim i wszystkimi chcialby rzadzic!!!to kiedy idziecie na bazanta??tu u nas obok kuzynoi to je zabijaja i jedza non stop
annafajnie ze spodobaly sie te kursy malemu teraz z ochota bedzie na nie chodzil:tak:

ja tez sie martwie o ​ptynie!!!

cuciola ja chyba na wieczor zadzwonie do szwagierki zeby jutro go przywiozla bo ja mam malutka zamrazalke i nie wiele do niej sie miesci.niedlugo bedziemy kupowac zamrazalnik z prawdziwego zdarzenia bo i kaczki za dobre dwa miesiace bedziemy zabijac.moja kolezanka juz sie ustawila w kolejce po krew na czarnine,bleeeeeeeeeeee:baffled:.

wszystkie sie tutaj martwimy o PTYNIE i myslami jestesmy przy niej.

reklama
dziewuchy strajkujecie czy jakie licho???? ani widu ani slychu zadnej z Was.ja rano bylam na wizycie w szpitalu i dostalam mase badan do zrobienia i leki.za miesiac do kontroli.

Do góry