Pinky(sorki ty juz dla mnie będziesz pinky i juz:-)) w conadzie jestes pewna ze to jest barwnik w zelu, czy moze pisak zelowy do tortow? Rzeczy do tortow są w Bucciantini, nie wiem jednynie czy sa tam barwniki. Poza tym mozesz też zapytac tam gdzie jest coop, w tym centro comerciale przed barem jest taki sklepik z czekoladkami, roznymi rodzjajami kaw i herbat. Ja tam zamawialam cialde wedlug wlasnego wzoru na torta, oni to drukuja na miejscu, moze i tam maja cos do tortow. Jest tez cukiernia, ktora robi te cuda tortowe "dolci creazioni", nie wiem czy tam sprzedaja akcesoria do tortow. Ja zjedziesz do Venturiny to mozesz sie przejsc. Torcik chyba pracochlonny wybralas, tyle kolorow, aczkowielk ladnie bardzo to wyglada.
Dzien dobry tak na marginesie:-)
Ania tak jest, teraz mu prawy ząbek wychodzi, już widać, dziąsła ma trochę nabrzmiałe, ale na razie sie nie przebija. Tez strasznie długo to trwało zanim sie pojawil, juz myslalam, że trzeba bedzie isc do dentysty i przeswietlenie robic, bo chyba z rok temu mu wypadl mleczak. Ale na szczescie jest. I tez caly ten czas wygladal jak kroliczek
Tym bardziej ze jego jedynki sa jakies duze takie
) Ale dla mnie i tak jest najpiękniejszy
Dziewczyny podlamana jestem trochę tą moją jazdą. Niby dopiero trzeci raz jechalam, ale juz z placu wrocilam do miasta sama. Bombarduje mnie babka tymi komendami, ja nie nadazam tego tlumaczyc i nie wiem w pewnym momencie co robic za manewr. Wciaz nie mam na czym cwiczyc, w ogole zwatpnienie mnie dopada. Czyzbym byla jedyna na ziemi co nie da rady zrobic prawa jazdy? I jeszcze dowalila wiadomosc, ze przepisy sie zmienily i ze egzamin trwa nie 15 minut tylko 40! Luks po prostu