reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
Anika73 pisze:
zauwazylam ze nasza byla forumowiczka zyta wypisala sie z przedstawmy sie ,wykasowala wiekszosc naszych kontaktow ze swojej listy znajomych,bylo to dla mnie jednoznacznym impulsem do wykasowania jej z naszej zamknietej grupy,mam nadzieje ze jestescie tego samego zdania?jak nie to piszcie,jak tak to tez piszcie oczywiscie,nie chcialam wam tego pisac na pw ,bo uwazam ze nie ma nic do ukrycia...
to tyle na temat dyrekcji(ja wam teraz pokarze!!!!)
Anika73 pisze:
ja z watku zamknietego sie wyprowadzam,znaczy to ze oddaje w wasze rece administrowanie,chetne do przejecia tego zadania prosze o wypowiedzenie sie na forum,jezeli do jutra ktoras z was nie przejmie ode mnie tego zadania to watek zamkne,poniewaz nie mam ochoty miec juz z tym watkiem nic wspolnego....
mma nadzieje ze tym razem wszystkie sie odezwa,wszystkie ktore maja tam swoje fotki i napisza jaki los wybraly dla swoich fotek...
anja35 pisze:
mleko sie rozlalo a placz nadal trwa...
no i sie teraz mleko rozlalo...Ja wystrzelilam z przeprosinami,ale jak widze,jeszcze bardziej poglebilo sytuacje...Wedlug mnie to od razu nalezalo tak postapic,utworzyc nowa grupe(tak jak to uczynila Luczka,jakie kryteria nalezy spelnic,zeby dostac zaproszenie?;-))wypisac sie z grupy w ktorej nie chcialo sie uczestniczyc,i dyskusji by bylo mniej...cyrku tez...

strega pisze:
Co do zyty ..to jestem tego samego zdania...zabrala zabawki z "naszej piaskownicy" ..pokasowala co pokasowala wiec jest oczywiste,ze nie powinna w takiej systuacji
miec rownoczenise dostepu do naszej grupy
...a i nie tylko ja zabralam swoje zabawki z piaskownicy widze....

ps.w takiej sytuacji widac z kim sie pisze...

jeszcze raz przepraszam,ale temu postu nie moglam sie oprzec...

my jezdzimy w sezonie tylko miedzy donoratico a bolgheri, a poza sezonem albo baratti albo perelli ale to tak w ramach spacerkow. A wy macie daleko do morza? My na Baratti ok 9 km.
o to bliziutko macie:tak:Bylam tam kiedys Populonia,Baratti ladnie tam!!my mamy ok 20 km jak si ema Macius??wyzdrowial??
jakie tu pustki wszyscy pouciekali.......

kiedys na necie znalazlam Forum wlasnie o Wloszech w ktorym uczestniczkami byly jak wiadomo Polki no i niestety i tam dziewczyny sie nie dogadywaly zauwazylam,ze zawsze konczylo sie na jakis dziwnych docinkach itp.hmm....juz sie tak zaczelam zastanawiac co jest z tymi naszymi polskimi charakterkami:baffled:

DZIEKI cucciola ze sie odezwalas nawet nie wiesz jaka radosc mi to sprawilo myslalam zejuz wszyscy pouciekali szkoda ze sie tak porobilo bo mimo ze jestem tu krotko to wszystkie dziewczyny byly dla mnie fajne i choc ja nie za duzo sie udzielalam cieszylam sie ze znalazlam polskie kolezanki, bo tu gdzie mieszkam nie znam zadnej polki mialam jedna super przyjaciolke ale wyjechala:blink:. Olenka dzieki na razie ma sie dobrze tylko ze dzis dostala kataru mam nadzieje ze nie skonczy sie to goraczka, tym bardziej ze do naszego parku przychodzi mama z 2 dzieci chorych z goraczka wysoka i tak sobie mysle czy czasem Ola cos nie podlapala, u nas trzensienia sie umiarkowaly na razie nic nie slychac na szczescie ale mowia ,ze do 2 lat dopiero wszystko sie uspokoji :confused:

DZIEKI cucciola ze sie odezwalas nawet nie wiesz jaka radosc mi to sprawilo myslalam zejuz wszyscy pouciekali szkoda ze sie tak porobilo bo mimo ze jestem tu krotko to wszystkie dziewczyny byly dla mnie fajne i choc ja nie za duzo sie udzielalam cieszylam sie ze znalazlam polskie kolezanki, bo tu gdzie mieszkam nie znam zadnej polki mialam jedna super przyjaciolke ale wyjechala:blink:. Olenka dzieki na razie ma sie dobrze tylko ze dzis dostala kataru mam nadzieje ze nie skonczy sie to goraczka, tym bardziej ze do naszego parku przychodzi mama z 2 dzieci chorych z goraczka wysoka i tak sobie mysle czy czasem Ola cos nie podlapala, u nas trzensienia sie umiarkowaly na razie nic nie slychac na szczescie ale mowia ,ze do 2 lat dopiero wszystko sie uspokoji :confused:
no to bedziemy sobie dwie pisaly,no chyba ze znajdzie sie ktos chetny do pisania z nami:-)oczywiscie jak masz ochote ,ja jak mam chwilke to zwsze tu zajrze;-)co porabiasz tu ciekawego napiszesz mi cos wiecej o Was??!!Olunie urodzilas tutaj w IT??

Fajnie ja bardzo chetnie ,bardzo sie ciesze ze znajdziesz chwilke a moze i ktos wiecej sie dolaczy :tak:, my mieszkamy tutaj od 6 lat ,moj maz pracuje w osrodku sportowy , ja obecnie nie pracuje , siedze w domu z Olenka , przedtem pracowalam w restauracji , czas mijal mi szybko bo w domu bywalam rzadko mialam tylko 1 dzien wolny ale bylam zadowolona , pozniej zaszlam w ciaze i wszystko sie zmienilo .Olenka urodzila sie tutaj w Ferarze , teraz jest inaczej bo ma juz prawie 2 latka ale pamietam poczatki bylo ciezko przynieslismy do domu malenstwo i zupelnie sobie nie radzilismy dobrze ze byla jeszcze wtedy moja przyjaciolka ktora ma dzieci i mogla nam cos doradzic , nasi znajomi nie mieli dzieci i byl to dla nich zupelnie inny swiat i jak to w zyciu bywa duzo przyjazni sie skonczylo bo nie mielismy juz czasu dla znajomych.Kiedy Olenka miala roczek moja przyjaciolka wyprowadzila sie do innego kraju i wtedy uswiadomolam sobie ze brakuje mi kolezanek z ktore maja dzieci z ktorymi moge porozmawiac o zwyklych trudach i radosciach dnia codziennego , bylo mi ciezko ale znalazlam nowe swietne babki ale pomimo tego postaralam sie poszukac grupy dziewcczyn z Polski ciesze ze mi sie to udalo tylko szkoda ze wlasnie teraz ta grupa sie rozpadla :-( dlatego jestem wdzieczna cuccila ze znajdziesz chwilke dla mnie :biggrin2: pozdrawiam a mozesz cos napisac o sobie

reklama
hejka.jestem i ja.nie przepadlam tylko jest moja mama tutaj i wiecej czasu spedzamy razem.nie bylo mnie trzy dni i faktycznie pustki na forum.chyba wszystkie nad morze wyjechaly w te upaly.ja sie smarze na dzialce.pewnie w niedziele pojedziem nad jeziorko bo blizej niz nad morze a w tygodniu na dzialke chodzimy i mama sie plackuje:-D.

Do góry