Dzień doberek !
Anusiak, serdeczne gratulacje !!!!!Myślałam o Tobie całą noc czy coś się rozkręciło Wspaniale Aż zazdroszczę
Palin, zaciskam za Ciebie kciuki, może się coś rozkręci. Z pierwszej ciąży pamiętam, że te pierwsze skurcze nie bolą, tylko brzuch się spiana. Też zaczęły mi się co jakieś 20, potem 15 min i trwało to cały dzień. Co 7 miałam po 12 godzinach i wtedy pojechaliśmy do szpitala. Dopiero to co ok 7 min zaczynały mnie trochę bolec.
Kingiusia, dziwnie z tym ciśnieniem...Może pogoda ma też duży wpływ na nie . Kontroluj i jedz na IP jak tylko urośnie ( mam nadzieję, że nie będzie takiej konieczności )
Justa, ja na KTG nie chodzę. Nie mam takiego zalecenia od gin.
Dzika, mam nadzieję, ze zasnęłaś jeszcze trochę.
Dziś w planach mam zamiar dokończyć mycie okien na dole. Pranie już się pierze.
Macie też coś takiego, że co dzień przygotowujecie się na wszelki wypadek ze wszystkim by moc jechać do szpitala ?
Ja młodemu na bieżąco wszystko piorę by nie zabrakło mu bielizny. Układam wszystko by nie zostawić bałganu. Lodówka też pełna ... Wiem, że S sobie doskonale ze wszystkim poradzi i z jedzeniem i praniem ( o porządek się boję ) ale tak jakoś stresuje się ciutek tym.
Nie mówiąc już o sobie, depilacja codziennie, mycie głowy itd.
A mi został max tydzień
Edit,
Kingusia, trzymam kciuki !
A jeszcze chciałam Wam powiedzieć, bo nie wiem czy słyszałyście, że sejm jednogłośnie zagłosował za rocznym macierzyńskiem dla wszystkich mam roku 2013 !!!!!
Aby takie świadczenie otrzymać mamy na etacie muszę dwa tygodnie wcześniej złożyć do pracodawcy pismo, że chcą mieć przez caly rok urlop płatny w wysokości 80%. Jeżeli tego się nie zrobi płatność będzie przez pierwsze 6 m-cy 100%, kolejne 6 m-cy 60 %.