reklama
A
agik25
Gość
Hej Mamuśki, co się z Wami dzieje ????
Jeszcze nigdy nie widziałam tu takiej pustki ............
Ja po dwóch dniach w szkole, a do domu dotarłam o 19.00 Czas w końcu nacieszyć sie resztką weekendu
NUNA
Fanka BB :)
Agik a czego ty tak pilnie sie uczysz, i kto przy dziecku siedzi ? bo u mnie babcie wymiękają to plecy bolą to ciężkoJa po dwóch dniach w szkole, a do domu dotarłam o 19.00 Czas w końcu nacieszyć sie resztką weekendu
kachasek
matka-wariatka :)
a ja zamiast szykować się do wyjazdu siedzę i drukuję notatki (bo mam zamiar pouczyć się trochę do egzaminu ;-))
we wtorek (najprawdopodobniej) jedziemy do niemiec a ja jeszcze nic nie spakowałam, a o ile mi wiadomo kończy się niedziela za to jaka niedziela...:-) to na innym wątku
no i gdyby mnie tu jutro nie było, to do zobaczyska przed samymi świętami
we wtorek (najprawdopodobniej) jedziemy do niemiec a ja jeszcze nic nie spakowałam, a o ile mi wiadomo kończy się niedziela za to jaka niedziela...:-) to na innym wątku
no i gdyby mnie tu jutro nie było, to do zobaczyska przed samymi świętami
E
efilo
Gość
weekend weekend i po weekendzie :-(
rozumiem że teraz sie tu zapełni? :-)
my z Zosią jak co poniedziałek zaczynamy odliczanie do weekendu
rozumiem że teraz sie tu zapełni? :-)
A
agik25
Gość
Studiuję socjologię na Uniwersytecie łódzkim. Jestem na ostatnim roku i pisanie pracy mgr przede mną. Z dzieckiem na ręku ;-)
Agik a czego ty tak pilnie sie uczysz, i kto przy dziecku siedzi ? bo u mnie babcie wymiękają to plecy bolą to ciężko
A żeby zostawić małego to nie mam problemu. Po pierwsze mieszkamy z teściami, to zawsze jak mam potrzebę to tylko znoszę go do babci na dół ( my mieszkamy na pietrze), babcia na emeryturze to nie ma problemu. Chociaż zauważyłam, że go coraz mniej nosi i też narzeka na korzonki. Po drugie jak teściowa nie może( teraz jest chora 2 tydzień to na dole kwarantanna) to zawozimy go do mojej mamy a tam już czekają na niego: moja mama czyli babcia, mój tata- dziadek , ciocia i wujek chrzestny ( moje rodzeństwo), a do tego prababcia ( bo mieszka przez siatkę z moimi rodzicami) a do tego czasami jeszcze ciocia jakaś albo moja siostra cioteczna.
Czasami to aż mnie przeraża ten natłok opiekunów, ale wiem, że dobrze mu tam. Do domu wraca taki zmęczony, że nie mam potem z nim problemów
Efilo my też się meldujemy od rana :-)
A
agik25
Gość
No faktycznie , nie mam na co narzekać. Pomoc mam zawsze pod ręką
Tylko teraz ciężko jak teściowa chora, bo moja cała rodzinka w tygodniu uczy się lub pracuje, więc i tak nie mam małego z kim zostawić i muszę sobie sama radzić.
Tylko teraz ciężko jak teściowa chora, bo moja cała rodzinka w tygodniu uczy się lub pracuje, więc i tak nie mam małego z kim zostawić i muszę sobie sama radzić.
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy któraś z Was kupiła dla swojego bobasa pościel z firmy Darland? Jeśli tak, to czy polecacie ją? Czy nie jest sztywna i szorstka?
A jeśli nie, to jaką możecie polecić?
a mam pościel od kumpeli ze Stanów (prezent), ale nie jestem zadowolona, muszę kupić nową. Pomóżcie proszę potrzebującej :-)
A jeśli nie, to jaką możecie polecić?
a mam pościel od kumpeli ze Stanów (prezent), ale nie jestem zadowolona, muszę kupić nową. Pomóżcie proszę potrzebującej :-)
reklama
my z Czarkiem też, bo cały tydzień tata wychodzi kiedy jeszcze śpimy, wraca często kiedy już śpimy, a wszelkie babcie i ciocie mieszkają wiele kilometrów od nas :-(
U nas dziś od rana wielka śnieżna zamieć- Czarek patrzy przez okno i szczęka mu opada ze zdziwienia